Κατέληξε νοσηλευτής στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» – 9 συνολικά υγειονομικοί έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό

Πατέρας τεσσάρων παιδιών είχε ακόμη ένα χρόνο για να βγει στη σύνταξη.

Must Read

Ακόμη ένας υγειονομικός έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό με τον συνολικό αριθμό υγειονομικών που έχουν χάσει την ζωή τους από τον θανατηφόρο ιό να ανέρχεται στους εννέα.

Πρόκειται για έναν 60χρονο νοσηλευτή, προϊστάμενο του τμήματος Βραχείας Ογκολογίας, ο οποίος έδινε πολλές ημέρες τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και ήθελε μόλις ένα χρόνο εργασίας για να βγει σε σύνταξη.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θανόντα.

«Σήμερα θρηνούμε τον ένατο συνάδελφο από κορωνοϊό. Νοσηλευτής 60 ετών ένα χρόνο πριν τη σύνταξη προϊστάμενος τμήματος βραχείας ογκολογίας. Παντρεμένος με τέσσερα παιδιά. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους. Έδινε πολλές ημέρες τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου που εργαζόταν. Νοσοκομείο που επέλεξε να εργασθεί αφού παραιτήθηκε από άλλο δημόσιο νοσοκομείο»

Σύμφωνα με τον ίδιο ένας ακόμη νοσηλευτής 48 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα του νοσοκομείου Τρικάλων νόσησε από κορωνοϊό διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου που εργάζεται, ενώ σημείωσε πως συνολικά «εννέα συνάδελφοί μας αυτή τη στιγμή δίνουν μάχη για τη ζωή διασωληνωμένοι στις εντατικές. Προκαλεί όμως θλίψη που δεν έχουμε ακούσει ένα συλλυπητήριο μήνυμα από την πολιτεία για όλους αυτούς τους συναδέλφους που “χάθηκαν”. Ένα περαστικά για τους συναδέλφους που βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ και για όσους νοσηλεύονται στις κλινικές. Δεν είναι πάνω από όλα η πολιτική».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This