Ξεπέρασαν τα 80 τα κρούσματα κορωνοϊού σε κρατούμενους των φυλακών Λάρισας (video)

Ήδη έχει χάσει τη ζωή του από τη φονική νόσο ένας φύλακας της εξωτερικής φρουράς

Must Read

Αυξάνονται διαρκώς οι κρατούμενοι των φυλακών Λάρισας, οι οποίοι ανιχνεύονται θετικοί στο νέο κορωνοϊό, διατηρώντας το κατάστημα κράτησης της θεσσαλικής πρωτεύουσας σε μόνιμη κατάσταση συναγερμού.     

Ειδικότερα, 32 ήταν τα θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν κατόπιν νέων ελέγχων από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, τα οποία αφορούν κρατουμένους της Α’ και Β’ Πτέρυγας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων στα 86, καθώς την περασμένη εβδομάδα είχαν εντοπιστεί ανάμεσά τους άλλα 54 κρούσματα.

Από αυτούς, ένας χρειάστηκε να νοσηλευθεί για τρεις ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ οι υπόλοιποι έχουν εκδηλώσει ήπια συμπτώματα.

Να υπενθυμίσουμε πως, το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχασε τη ζωή του από τη φονική νόσο ένας φύλακας της εξωτερικής φρουράς.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This