Η αργή αποκλιμάκωση και η διασπορά στη Δυτική Αττική δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού

Ο δείκτης αναπαραγωγής βρισκόταν χθες στο 0,93

Must Read

Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής, είπε ότι η στασιμότητα των κρουσμάτων στην Αττική τις τελευταίες ημέρες είναι ανησυχητική, ενώ η διασπορά του κορωνοϊού στη Δυτική Αττική είναι μεγάλη και θέλει προσοχή.

«Η Αττική τις τελευταίες ημέρες έχει παρουσιάσει μια στασιμότητα σε ό,τι άφορα τον αριθμό των κρουσμάτων, κάτι που μας ανησυχεί. Είμαστε σε φάση αποκλιμάκωσης αλλά δεν έχουν μειωθεί τα νούμερα σε τέτοιο επίπεδο που να ανοίξει κανονικά το εμπόριο. Η απόφαση της κυβέρνησης  είναι γενναία και η καλύτερη λύση, όσο και να πόνεϊ οικονομικά», ανέφερε αρχικά.

Για να προσθέσει αναφορικά με τον δείκτη αναπαραγωγής: «Ο δείκτης αναπαραγωγής βρισκόταν χθες στο 0,93,  συνεχίζει να είναι κάτω από το 1 τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο επειδή είναι κοντά στη μονάδα η αποκλιμάκωση συνεχίζει να είναι αργή, σε πολλές περιοχές μεταξύ των οποίων η Θεσσαλονίκη και η Αττική».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This