Εξπρές του μεσονυχτίου στο Καρά Τεπέ! Βίασαν και πέταξαν στις λάσπες 3 ετών κοριτσάκι

Must Read

Μία από τις πιο αρρωστημένες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, που μαρτυρά ότι η αχρειότητα ξεπερνά ακόμα και τη νοσηρότερη φαντασία, δίνοντας σάρκα και οστά στις σκοτεινότερες παρυφές του ανθρώπινου ψυχισμού, αποκαλύφθηκε αργά χθες το βράδυ στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ στην Λέσβο!

Μέσα στις λάσπες του νέου καταυλισμού βρέθηκε λιπόθυμο ένα τρίχρονο κοριτσάκι, οικογένειας αιτούντων άσυλο από το Αφγανιστάν. Το παιδί αιμορραγούσε και σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση γιατρών που ήταν στον καταυλισμό και το εξέτασαν είχε πέσει θύμα άγριου βιασμού.

Το παιδί ανέκτησε τις αισθήσεις του στο ιατρείο του καταυλισμού και μεταφέρθηκε για παραπέρα εξετάσεις και νοσηλεία στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This