«Τώρα παίζουμε άμυνα»: Η καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (video)

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού.

Must Read

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το νέο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη νέα διαδικτυακή καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό στέλνοντας ένα σπουδαίο μήνυμα στους συμπολίτες του.

Ο MVP του NBA μας καλεί να «παίξουμε άμυνα».

«Έχω μάθει στη ζωή μου να κοιτάω τον αντίπαλο στα μάτια, αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου παίζω με έναν αντίπαλο που είναι αόρατος, δεν τον βλέπω, αλλά υπάρχει. Έτσι βλέπω τον ιό, τον Covid. Τώρα πρέπει να παίξουμε άμυνα» αναφέρει o Greek Freak.

Η είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα social media, o Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας με τη σειρά του να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο γι’ αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

«Τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Και τον δρόμο γι’ αυτήν, τον δείχνει ένα Ελληνόπουλο που ξέρει από νίκες. Ευχαριστώ τον Γιάννη που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας και εγώ τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, “παίζουμε άμυνα”. Και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας. Με υγεία και προκοπή!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This