Σάββατο 19/6/2021

«Τώρα παίζουμε άμυνα»: Η καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (video)

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το νέο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη νέα διαδικτυακή καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό στέλνοντας ένα σπουδαίο μήνυμα στους συμπολίτες του.

Ο MVP του NBA μας καλεί να «παίξουμε άμυνα».

«Έχω μάθει στη ζωή μου να κοιτάω τον αντίπαλο στα μάτια, αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου παίζω με έναν αντίπαλο που είναι αόρατος, δεν τον βλέπω, αλλά υπάρχει. Έτσι βλέπω τον ιό, τον Covid. Τώρα πρέπει να παίξουμε άμυνα» αναφέρει o Greek Freak.

Η είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα social media, o Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας με τη σειρά του να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο γι’ αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

«Τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Και τον δρόμο γι’ αυτήν, τον δείχνει ένα Ελληνόπουλο που ξέρει από νίκες. Ευχαριστώ τον Γιάννη που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας και εγώ τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, “παίζουμε άμυνα”. Και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας. Με υγεία και προκοπή!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ