Δήμαρχος Ελευσίνας: «Δεν είχαμε πολλά κρούσματα αλλά ούτε και ενημέρωση» (video)

Ο δήμαρχος δεν έχει λάβει την απαραίτητη ενημέρωση

Must Read

Η δυτική Αττική μπήκε σε ολικό lockdown, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη από τον υφυπουργό προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Ο δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, σχολιάζοντας την απόφαση απάντησε ότι η πόλη του είναι υποχρεωμένη να τηρήσει τα μέτρα και αυτό θα πράξει.

Ο κ. Οικονόμου ωστόσο, διευκρίνισε ότι ο ΕΟΔΥ  βρήκε 6 θετικά δείγματα από τα 600 που έλαβε από την Ελευσίνα τον Νοέμβριο, ενώ στις 14 Δεκεμβρίου, εντοπίστηκαν 16 θετικά σε 680 δείγματα. Ο δήμαρχος Ελευσίνας διαβεβαίωσε ότι η ΕΛ.ΑΣ. αλλά και η δημοτική αστυνομία φρόντισαν την αυστηρή τήρηση των μέτρων πραγματοποιώντας διαρκώς ελέγχους και περιπολίες.

«Την Παρασκευή ο κ. Χαρδαλιάς και ο κ. Τσιόδρας και στη συνέχεια ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης μας ανέφεραν ότι ενώ στην Αττική η επιδημιολογική κατάσταση αποκλιμακώνεται, στη Δυτική Αττική είτε επιβραδύνεται σε ορισμένες περιοχές είτε έχει και αυξητική τάση, ότι οι δείκτες τους προβληματίζουν και γι’ αυτό πρέπει να λάβουν μέτρα, χωρίς να εξηγήσουν εκείνη την στιγμή ποια μέτρα» δήλωσε ο δήμαρχος και πρόσθεσε ότι έχει ζητήσει και αναμένει εκτενέστερη ενημέρωση για την επιδημιολογική κατάσταση της πόλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This