Ράκος η κόρη του ηλικιωμένου που σκότωσαν στο ξύλο ο 14χρονος και η 12χρονη (video)

Το βρήκε χτυπημένο μέσα στα αίματα

Must Read

Σε κατάσταση αμόκ είναι η κόρη του 87χρονου άνδρα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από δύο ανήλικους στην Θεσσαλονίκη.

Στην 45χρονη γιαγιά των ανήλικων αλλά και στον σύντροφό της που κρατούσαν τσίλιες έξω από τη μονοκατοικία του ηλικιωμένου, όσο εκείνα τον ξυλοκοπούσαν άγρια για να του κλέψουν 200 ευρώ, ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρα ληστεία. Οι ανήλικοι Ρομά μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας.

Η κόρη του άτυχου άνδρα που πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βρήκε τον πατέρα της χτυπημένο.

«Εγώ τον βρήκα» περιγράφει. «Του έριξαν μπουνιές, τον μαχαίρωσαν στο χέρι, εδώ ήταν παντού μέσα στα αίματα», περιγράφει η κόρη του ηλικιωμένου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This