Δήμαρχος Αλίμου: «Τα υπαίθρια κορωνοπάρτι στο συγκεκριμένο σημείο είναι συχνό φαινόμενο και έρχεται κόσμος και από άλλες περιοχές»

Must Read

Την ώρα που κυβέρνηση και επιστημονική κοινότητα προβληματίζονται για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού εν μέσω των εορτών, ορισμένοι φαίνεται πως παραμένουν απτόητοι αφού όχι μόνο παραβλέπουν τα μέτρα και την απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά στήνουν μέχρι και… υπαίθρια κορωνοπάρτι με αρκετά άτομα.

Το χθεσινοβραδινό πάρτι με περίπου 100 συμμετέχοντες που σήμανε συναγερμό στις δυνάμεις της Αστυνομίας Αλίμου, έχει δημιουργήσει προβληματισμό αναφορικά με την συμπεριφορά των νέων, οι οποίοι δεν δείχνουν να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ειδικών παρά το γεγονός ότι έχει περάσει 1.5 μήνας από την πρώτη ημέρα εφαρμογής του lockdown. Ιδιαίτερα προβληματισμένος φάνηκε και ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος τόνισε ότι «αυτό γίνεται πολύ συχνά στο εν λόγω σημείο και έρχεται κόσμος και από άλλες περιοχές».

«Δεν ξέρω αν βάζουν και μουσική, άλλα είναι συχνό φαινόμενο, με αποτέλεσμα ο χώρος εκεί να αποτελεί μια υγειονομική βόμβα»,τόνισε ο Δήμαρχος και συμπλήρωσε: «δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν και μερικές φορές παίζουν «κρυφτό» με την αστυνομία. Κάνουν πως φεύγουν, κρύβονται και μετά επιστρέφουν στο σημείο».

Τέλος, ο κ. Κονδύλης τόνισε πως η αστυνομία θα συνεχίσει να πηγαίνει για ελέγχους στο μέρος, γιατί η περιοχή αυτή είναι εστία προβλήματα, ενώ απηύθυνε έκκληση προς τους δημότες να αποφεύγουν να συγκεντρώνονται στο λόφο Πανί, όπου γίνονται τα υπαίθρια κορωνοπάρτι. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This