Η «κανονικότητα» αυτής της μαύρης περιόδου είναι η ανελευθερία

Βασανίζοντας τους Έλληνες...

Must Read

Όπως και στο Μνημόνιο έτσι και τώρα, την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού, οι Έλληνες υποβάλλονται σε περιττές ταλαιπωρίες.

Όπως γράφει η «δημοκρατία», σε μια από τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα κορωνοϊού, υπάρχουν οι ακόλουθες ενδιαφέρουσες καταχωρήσεις σχετικά με την ένταση με την οποία έχει πλήξει η πανδημία ορισμένες νησιωτικές περιοχές: «Κως 1, Κέρκυρα 2, Λέσβος 3, Λήμνος 1, Χίος 1, Νήσων 2».

Δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι σε δεκάδες νησιά της χώρας δεν σημειώνεται αξιόλογος αριθμός κρουσμάτων και παρά ταύτα, η κυβέρνηση έχει επιλέξει να καταστρέψει την οικονομία τους και να οδηγήσει δεκάδες χιλιάδες οικογένειες στη φτώχεια και την εξαθλίωση για να τις… προστατεύσει από τον κορωνοϊό.

Επιπλέον, το σύστημα Μητσοτάκη υποχρεώνει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να κυκλοφορούν σε «καθαρές» περιοχές με μάσκες και να στέλνουν SMS στην κυβέρνηση αν πηγαίνουν να αγοράσουν ψωμί, υποβάλλοντάς τους σε φοβερές αγγαρείες και στερήσεις ελευθερίας!

Το ζήτημα της επίθεσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη στις ελευθερίες των πολιτών είναι εξαιρετικά πιο σημαντικό από εκείνο που παρουσιάζεται από το μιντιακό σύμπλοκο, που στηρίζει άκριτα και με το αζημίωτο κάθε κυβερνητική επιλογή. Η «κανονικότητα» αυτής της μαύρης περιόδου είναι η ανελευθερία!

Η «δημοκρατία» σε άρθρο της είχε γράψει για την έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, όπου αναφερόταν: «Οι κυβερνήσεις Μαδούρο και Μητσοτάκη έχουν εφαρμόσει τα σκληρότερα μέτρα στον πλανήτη αναφορικά με το lockdown. Για την ακρίβεια, οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Βενεζουέλας βρίσκονται ακριβώς στην ίδια θέση στην κορυφή της κατάταξης, ενώ μόνο η Μογγολία, η Ονδούρα και ο Λίβανος έχουν λάβει κάπως σκληρότερα μέτρα».

Η Κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει τις ευθύνες της για την ασφυξία που προκαλεί στους Έλληνες με την αυστηροποίηση της καραντίνας στη… Γερμανία. Λες και η αποτυχία της Α. Μέρκελ στην αντιμετώπιση της πανδημίας είναι επιτυχία Μητσοτάκη και καθαγιάζει τις αποφάσεις του!

Και η ειρωνεία του πράγματος: τώρα, κατόπιν εορτής κι ενώ έχουν καταστραφεί όσα είχαν απομείνει όρθια στην ελληνική οικονομία, ο αξιοθρήνητος υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης αφήνει… ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν μαγαζιά σε περιοχές που έχουν χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This