Πύρρος Δήμας: «Βεβαίως θα εμβολιαστώ – Έχασα έναν “αδερφό” από κορωνοϊό»

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για τον εμβολιασμό και τους αρνητές

Must Read

Για την ζοφερή πραγματικότητα της πανδημίας μίλησε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και έστειλε σαφές μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού. Ξεδιπλώνοντας τις σκέψεις του στον Real fm, ο Πύρρος Δήμας μίλησε για όσους αψηφούν τον κίνδυνο και αποκάλυψε ότι έχασε τον κουμπάρο του από κορωνοϊό.

«Βλέποντας τον αριθμό των νεκρών παγκοσμίως αλλά και των ανθρώπων που δίνουν μάχη με τον ιό αντιλαμβάνεσαι πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα. Πρέπει να συμβεί όμως κοντά στην οικογένεια σου για να καταλάβεις τι γίνεται. Πρόσφατα έχασα έναν αδερφό, κουμπάρο μου, στην Κατερίνη. Ήταν ένας νέος άνθρωπος χωρίς προβλήματα», δήλωσε ο Πύρρος Δήμας.

Ερωτώμενος για τους αρνητές του ιού, ο ολυμπιονίκης απάντησε: «Δυστυχώς, έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Δεν υπάρχει λογική. Οι επιστήμονες μας καθοδηγούν. Ο καθένας έχει το γιατρό του μπορεί να ρωτήσει και να του εξηγήσει. Να μάθει ότι χρειάζεται για το εμβόλιο. Ακούμε τρελά πράγματα κάθε μέρα».

«Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα»

Ο ολυμπιονίκης που μας χάρισε τρία χρυσά μετάλλια, διαβεβαίωσε ότι θα εμβολιαστεί όταν έρθει η σειρά του: «Βεβαίως και θα το κάνω. Δεν έχω πρόβλημα και μπροστά στις κάμερες για να μη πει κάποιος ότι απλά το λέω θεωρητικά. Πρέπει να προστατεύσουμε τους γύρω μας, τους ηλικιωμένους ανθρώπους, τις ευπαθείς ομάδες και να είμαστε όλοι γεροί. Για να ξεφύγουμε απ’ αυτή την πανδημία πρέπει να εμβολιαστεί πάνω από το 70% του ελληνικού πληθυσμού, όπως λένε οι ειδικοί. Στόχος είναι να βγούμε νικητές όλοι να μην χάσουμε άλλους ανθρώπους δικούς μας. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα» δήλωσε.

Τέλος, ο Πύρρος Δήμας σχολίασε ως «αναγκαίο κακό» την διακοπή των προπονήσεων και φάνηκε αισιόδοξος για τους αρσιβαρίστες που προπονούνται  στον Άγιο Κοσμά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Όσο για την ενασχόλησή του με την πολιτική και αν θα επιστρέψει, ο Πύρρος Δήμας απάντησε ότι δεν το αποκλείει αλλά δεν είναι κάτι που το σκέφτεται αυτή τη στιγμή, ενώ όταν χρειάστηκε να «βάλει πλάτη» ήταν εκεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This