«Αχτίδες φωτός» για την Ελλάδα – «Πράσινη» στον χάρτη θετικότητας της ECDC

Must Read

Ένα κύμα αισιοδοξίας φαίνεται να πνέει για την Ελλάδα σύμφωνα με τον τελευταίο χάρτη θετικότητας που δημοσίευσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων, αφού καθώς φαίνεται η χώρα μας βρίσκεται στο «πράσινο» χρώμα . Αυτό σημαίνει ότι το όριο στη θετικότητα των τεστ κορωνοϊού που διενεργούνται, έπεσε κάτω από το 4%.

Αντιθέτως πολλές χώρες της Ευρώπης, παρά το lockdown που έχει επιβληθεί για πάνω από ένα μήνα, εξακολουθούν να βρίσκονται στο «κίτρινο» χρώμα.

Συγκεκριμένα για το διάστημα των τελευταίων 7 και 14 ημερών, φαίνεται πως το lockdown έφερε αποτελέσματα για την χώρα μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This