Αύριο το μεσημέρι ξεκινούν οι εμβολιασμοί για τον πρωθυπουργό, την ΠτΔ και τους πολιτικούς ηγέτες

Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» θα γίνει ο εμβολιασμός των πολιτικών

Must Read

Σε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στο Κρυονέρι Αττικής έφτασε σήμερα το πρωί το φορτίο με τις πρώτες 9.750 δόσεις του εμβολίου της Pfizer, με την είδηση αυτή να φέρνει αέρα αισιοδοξίας στην χώρα και στο σύστημα υγείας.

Αύριο, στις 12:00 το μεσημέρι αναμένεται να εμβολιαστεί στον «Ευαγγελισμό» ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης και στην συνέχεια, κατά τις 14:00 η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μισή ώρα αργότερα, στις 14:30 στο ίδιο Νοσοκομείο θα εμβολιαστεί ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας και στις 15:30 ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, θα εμβολιαστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και θα γίνει η διανομή του εμβολίου προς τα Νοσοκομεία αναφοράς, στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, στο ΑΧΕΠΑ, στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και στην Πάτρα, έτσι ώστε να αρχίσουν οι εμβολιασμοί στο υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων αυτών στις 29 Δεκεμβρίου.

Την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, θα εμβολιαστεί ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και στις 4 Ιανουαρίου θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This