Βαβέλ το άνοιγμα των σχολείων! Ο Πέτσας δείχνει αποφάσεις, ο Σύψας ζητάει χρόνο (video)

Θα ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου;

Must Read

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στους μαθητές οι οποίοι αγωνιούν για το πότε θα επιστρέψουν στα θρανία. Σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας παραδέχτηκε ότι τα επίπεδα της διασποράς μπορεί να είναι μειωμένα τις τελευταίες ημέρες ωστόσο δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι τα μέτρα των Χριστουγέννων θα εφαρμοστούν και το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς και ανήμερα των Φώτων, ενώ το lockdown θα ισχύει έως 7 Ιανουαρίου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι η υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως θα συναντηθεί με την επιτροπή των επιστημόνων προκειμένου να συνεδριάσει για το άνοιγμα των σχολικών βαθμίδων.

Σύψας: «Η αντανάκλαση της εικόνας, θα φανεί στις 10 Ιανουαρίου»

Ωστόσο, μια μέρα πριν τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα, ο καθηγητής και λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας μιλώντας στον Σκάι τόνισε ότι θα είναι δύσκολη η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων. Ο καθηγητής εξέφρασε την ανησυχία του για τις εικόνες που υποδηλώνουν διασπορά κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου η οποία δεν έχει τελειώσει.

«Αυτή η αντανάκλαση της εικόνας, θα φανεί γύρω στις 10 Ιανουαρίου, επομένως είναι πιο σώφρον να εκτιμήσουμε τότε την κατάσταση για να κάνουμε τις εισηγήσεις στην κυβέρνηση» τόνισε ο καθηγητής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Η οικογένεια είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια ακόμη ένα παιδί

More Articles Like This