myKEPlive: Ένταξη 20 ακόμη δήμων και 26 ΚΕΠ στην επιτυχημένη online υπηρεσία

Must Read

Στην ένταξη επιπλέον 20 δήμων και 26 ΚΕΠ στην υπηρεσία myKEPlive προχωρά από σήμερα, Δευτέρα 28/12, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους δήμους Αγιάς, Αλοννήσου, Αμαρουσίου, Αριστοτέλη, Βόλου, Δέλτα, Δομοκού, Ιεράπετρας, Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, Κασσάνδρας, Κρωπίας, Μαρωνείας-Σαπών, Νέας Προποντίδας, Σαρωνικού, Σερβιών, Σύρου – Ερμούπολης, Σπάρτης, Παιανίας, Πλατανιά και Φαρσάλων. Με τις εν λόγω προσθήκες, ο συνολικός αριθμός των δήμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα φτάνει, πλέον, τους 151 και το σύνολο των ΚΕΠ στα 193.

Παράλληλα, 959 υπάλληλοι των ΚΕΠ έχουν εκπαιδευτεί στον χειρισμό της πλατφόρμας, την οποία σχεδίασε και υλοποίησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι τα ψηφιακά ραντεβού στα ΚΕΠ γίνονται μετά από ραντεβού μέσω του myKEPlive.gov.gr. Η υπηρεσία διεκπεραιώνει μέσω βιντεοκλήσης διαδικασίες υψηλής ζήτησης για τέσσερις κατηγορίες υπηρεσιών: Πληροφόρηση – Αίτηση, Εξυπηρέτηση από το δήμο σας, Εξυπηρέτηση πολιτών με Αναπηρία και Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις. Οι ώρες εξυπηρέτησης που μπορούν να επιλέξουν οι πολίτες είναι από τις 08:00 έως τις 14:30.

Μέχρι στιγμής η υπηρεσία myKEPlive έχει διεκπεραιώσει 18.775 ψηφιακά ραντεβού, ως εξής: 14.274 για Πληροφόρηση – Αίτηση, 4.023 για Εξυπηρέτηση από το δήμο σας, 146 για Εξυπηρέτηση πολιτών με αναπηρία και 332 για Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This