Δευτέρα 14/6/2021

myKEPlive: Ένταξη 20 ακόμη δήμων και 26 ΚΕΠ στην επιτυχημένη online υπηρεσία

Στην ένταξη επιπλέον 20 δήμων και 26 ΚΕΠ στην υπηρεσία myKEPlive προχωρά από σήμερα, Δευτέρα 28/12, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους δήμους Αγιάς, Αλοννήσου, Αμαρουσίου, Αριστοτέλη, Βόλου, Δέλτα, Δομοκού, Ιεράπετρας, Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, Κασσάνδρας, Κρωπίας, Μαρωνείας-Σαπών, Νέας Προποντίδας, Σαρωνικού, Σερβιών, Σύρου – Ερμούπολης, Σπάρτης, Παιανίας, Πλατανιά και Φαρσάλων. Με τις εν λόγω προσθήκες, ο συνολικός αριθμός των δήμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα φτάνει, πλέον, τους 151 και το σύνολο των ΚΕΠ στα 193.

Παράλληλα, 959 υπάλληλοι των ΚΕΠ έχουν εκπαιδευτεί στον χειρισμό της πλατφόρμας, την οποία σχεδίασε και υλοποίησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι τα ψηφιακά ραντεβού στα ΚΕΠ γίνονται μετά από ραντεβού μέσω του myKEPlive.gov.gr. Η υπηρεσία διεκπεραιώνει μέσω βιντεοκλήσης διαδικασίες υψηλής ζήτησης για τέσσερις κατηγορίες υπηρεσιών: Πληροφόρηση – Αίτηση, Εξυπηρέτηση από το δήμο σας, Εξυπηρέτηση πολιτών με Αναπηρία και Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις. Οι ώρες εξυπηρέτησης που μπορούν να επιλέξουν οι πολίτες είναι από τις 08:00 έως τις 14:30.

Μέχρι στιγμής η υπηρεσία myKEPlive έχει διεκπεραιώσει 18.775 ψηφιακά ραντεβού, ως εξής: 14.274 για Πληροφόρηση – Αίτηση, 4.023 για Εξυπηρέτηση από το δήμο σας, 146 για Εξυπηρέτηση πολιτών με αναπηρία και 332 για Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ