Παράταση lockdown σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Κοζάνη, Εορδαία και Δήμο Βοΐου

Αίρονται τα μέτρα στη Μάνδρα

Must Read

Παράταση του lockdown στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Πιο συγκεκριμένα, παρατείνονται τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Βοΐου μέχρι την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, στις 6 το πρωί. Σημείωσε πως αυτή τη στιγμή ο δήμος Κοζάνης έχει 96 ενεργά κρούσματα, όταν είχε 152 πριν από μία εβδομάδα. Παράλληλα, αποφασίστηκε η άρση των μέτρων στους δήμους Σερβίων και Βελβεντού.

Ο Χαρδαλιάς ενημέρωσε ακόμα πως λόγω του έντονου επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρείται στο χωριό Γκέλλη του δήμου Αμυνταίου της Φλώρινας αποφασίστηκε από αύριο, στις 6 το πρωί, και για 10 ημέρες, θα ισχύσουν τα ίδια πρόσθετα μέτρα που ισχύουν για τις Θεσπιές.

Τέλος, απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας, στους δήμους Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περιστερίου, Ηλίου και Αχαρνών, στην περιοχή Ζεφυρίου του δήμου Φυλής, καθώς και στο νησί της Καλύμνου, να παραμείνουν εξαιρετικά προσεκτικοί και να συνεχίσουν να είναι συνεπείς στην τήρηση των μέτρων.

Άρση μέτρων στη Μάνδρα

Στον δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας αποφασίστηκε η άρση των πρόσφατων μέτρων καθώς τα ενεργά κρούσματα έχουν υποχωρήσει από τα 30 στα 14 σήμερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This