Ξέσπασε ο πατέρας του Μάριου μετά τον νέο πυροβολισμό: «Αποτύχατε κύριοι!»

«Τρελή» σφαίρα στην πολυκατοικία που έμενε ο Μάριος ξύπνησε τον εφιάλτη

Must Read

Οδυνηρές μνήμες από τον τραγικό χαμό του 11χρονου Μάριου Σουλούκου από αδέσποτη σφαίρα, κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας γιορτής στο σχολείο του στο Μενίδι τον Ιούνιο του 2017, ξύπνησε η καταγγελία του πατέρα του ότι μια σφαίρα καρφώθηκε στον ηλιακό θερμοσίφωνα της πολυκατοικίας όπου διαμένει!

Σε ανάρτηση που έκανε στο facebook ο Θανάσης Σουλούκος αναφέρθηκε στο απίστευτο περιστατικό, για το οποίο αναρωτήθηκε αν είναι τυχαίο, και πρόσθεσε ότι κατήγγειλε το συμβάν στο Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών: «Σφαίρα σε ηλιακό της πολυκατοικίας στην οποία έμενε ο Μάριος. Αλλο ένα “τυχαίο περιστατικό”; Το Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών ενημερώθηκε» έγραψε ο πατέρας του αδικοχαμένου Μάριου, ο οποίος συνόδευσε την ανάρτησή του και με δύο φωτογραφίες, στις οποίες διακρίνεται καθαρά η τρύπα που άνοιξε η αδέσποτη σφαίρα στον θερμοσίφωνα!

Αμέσως μετά κάποιοι χρήστες έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν το κείμενο του χαροκαμένου πατέρα, με έναν από αυτούς να γράφει: «Σφαίρα στον ηλιακό της πολυκατοικίας του αδικοχαμένου Μάριου μετά από τέσσερα χρόνια που το παιδί έχει χαθεί. Λίγο τσίπα και λίγο φιλότιμο από όλους δεν θα έβλαπταν. Σήμερα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί από αστυνομικούς ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ μέχρι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Δυστυχώς, ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ, κύριοι, όλοι. Καμία αλλαγή, κανένας σεβασμός, καμία τάξη σε αυτή την πόλη…»

Ο «θάνατος εξ ουρανού» χτύπησε τον άτυχο 11χρονο μπροστά στα μάτια της δασκάλας μητέρας του, των συμμαθητών του και δεκάδων γονέων που παρακολουθούσαν τη σχολική γιορτή για το τέλος της χρονιάς στο 6ο Δημοτικό Σχολείο στις Αχαρνές το βράδυ της 8ης Ιουνίου 2017! Ο μικρός σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος. Ολοι πάγωσαν, η γιορτή διακόπηκε και το παιδί παρελήφθη έπειτα από περίπου 25 λεπτά από ασθενοφόρο, το οποίο το μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ολα έδειχναν ότι το αγγελούδι κατέληξε από το χτύπημα στο κεφάλι ή από κάποιο παθολογικό αίτιο. Ωστόσο ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς αποκάλυψε ότι είχε βρει μια βολίδα των 9 mm καρφωμένη στο πάνω μέρος του κρανίου του! Οι έρευνες εστιάστηκαν σε δύο σπίτια τα οποία βρίσκονται σε έναν καταυλισμό Ρομά, σε απόσταση περίπου μισού χιλιομέτρου από το σχολείο, όπου γινόταν γλέντι την ώρα που ο Μάριος έπεφτε νεκρός. Συνελήφθη ένας 23χρονος Ρομά, ο οποίος υποστήριξε ότι είχε πυροβολήσει στον αέρα με κυνηγετική καραμπίνα. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 40 μηνών με τριετή αναστολή για άσκοπους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This