Η πρώτη γέννηση για το 2021 ήρθε από την Κρήτη – Ένα υγιέστατο αγοράκι έκανε… ποδαρικό!

Πέντε αγοράκια από την Κρήτη ήρθαν στον κόσμο τις πρώτες ώρες του νέου έτους

Must Read

Από το Μαιευτήριο Μητέρα του Ηρακλείου Κρήτης ακούστηκε το πρώτο κλάμα για το 2021. Συγκεκριμένα, μόλις 14 λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου ένα υγιέστατο αγοράκι ήρθε στην ζωή, σκορπίζοντας χαρά, χαμόγελα και αισιοδοξία.

Η ευτυχισμένη μητέρα πήγε στο νοσοκομείο στις 8 το βράδυ με πόνους γέννας και τελικά, τέσσερις ώρες μετά, γέννησε ένα αγοράκι βάρους 3.540 γραμμαρίων. Μάλιστα, αποτελεί το τρίτο παιδί της οικογένειας.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 4 τα ξημερώματα, δύο ακόμα αγοράκια ήρθαν στον κόσμο. Το ένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και το δεύτερο στο Ασκληπείο. Ακόμη δύο αγοράκια έκαναν… ποδαρικό στον Άγιο Νικόλαο. Το πρώτο γεννήθηκε στις 2 παρά δέκα τα ξημερώματα και το δεύτερο στις 6.30 το πρωί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This