Τετάρτη 28/7/2021

Προϊστάμενος εταιρίας κούριερ πλάκωσε στο ξύλο διανομέα επειδή παρέδωσε τα μισά δέματα

Του έσπασε τη μύτη επειδή παρέδωσε τις 70 από τις 160 παραγγελίες.

Εκτός εαυτού βγήκε προϊστάμενος πολύ μεγάλης εταιρείας κούριερ στην περιοχή των Γλυκών Νερών, καθώς έδειρε διανομέα επειδή παρέδωσε σχεδόν τα μισά δέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, χθες είχαν προγραμματιστεί να παραδοθούν 160 δέματα ο διανομέας όμως κατάφερε να παραδώσει μόνο τα 70, με αποτέλεσμα ο προϊστάμενος του να γίνει έξω φρενών και να του σπάσει τη μύτη.

Ο υπάλληλος, ο οποίος εργάζεται στην εν λόγω εταιρία 20 ολόκληρα χρόνια, ανακοίνωσε πως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν χθες, αλλά και λόγω του αυξημένου όγκου εργασίας, δεν κατάφερε να δρομολογήσει όλα τα δέματα που είχα προγραμματιστεί να παραδοθούν.

Ο προϊστάμενος όμως, έδειξε να μην κατανοεί την δυσκολία της κατάστασης και επέμεινε να τα παραδώσει, τότε ο διανομέας εκνευρισμένος του απάντησε «να τα παραδόσεις εσύ» με αποτέλεσμα ο προϊστάμενος να μην μπορέσει να συγκρατήσει τα νεύρα του και να του ρίξει μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο, σπάζοντάς του τη μύτη.

Ο υπάλληλος, έσπευσε αμέσως να καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία, η οποία τον συμβούλεψε να παραστεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταγγείλει την επίθεση και να εξεταστεί από ιατροδικαστή προτού μεταβεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο υπάλληλος κατέθεσε μήνυση εναντίον του προϊσταμένου του. Ο ίδιος εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί η επίθεση σε βάρος του, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου δέχτηκε την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ