Προϊστάμενος εταιρίας κούριερ πλάκωσε στο ξύλο διανομέα επειδή παρέδωσε τα μισά δέματα

Του έσπασε τη μύτη επειδή παρέδωσε τις 70 από τις 160 παραγγελίες.

Must Read

Εκτός εαυτού βγήκε προϊστάμενος πολύ μεγάλης εταιρείας κούριερ στην περιοχή των Γλυκών Νερών, καθώς έδειρε διανομέα επειδή παρέδωσε σχεδόν τα μισά δέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, χθες είχαν προγραμματιστεί να παραδοθούν 160 δέματα ο διανομέας όμως κατάφερε να παραδώσει μόνο τα 70, με αποτέλεσμα ο προϊστάμενος του να γίνει έξω φρενών και να του σπάσει τη μύτη.

Ο υπάλληλος, ο οποίος εργάζεται στην εν λόγω εταιρία 20 ολόκληρα χρόνια, ανακοίνωσε πως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν χθες, αλλά και λόγω του αυξημένου όγκου εργασίας, δεν κατάφερε να δρομολογήσει όλα τα δέματα που είχα προγραμματιστεί να παραδοθούν.

Ο προϊστάμενος όμως, έδειξε να μην κατανοεί την δυσκολία της κατάστασης και επέμεινε να τα παραδώσει, τότε ο διανομέας εκνευρισμένος του απάντησε «να τα παραδόσεις εσύ» με αποτέλεσμα ο προϊστάμενος να μην μπορέσει να συγκρατήσει τα νεύρα του και να του ρίξει μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο, σπάζοντάς του τη μύτη.

Ο υπάλληλος, έσπευσε αμέσως να καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία, η οποία τον συμβούλεψε να παραστεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταγγείλει την επίθεση και να εξεταστεί από ιατροδικαστή προτού μεταβεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο υπάλληλος κατέθεσε μήνυση εναντίον του προϊσταμένου του. Ο ίδιος εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί η επίθεση σε βάρος του, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου δέχτηκε την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρχεται ο νέος ΕΝΦΙΑ: Ποιοι θα δουν ελαφρύνσεις στα εκκαθαριστικά του φόρου ακινήτων

Η πλατφόρμα για τις φοροδηλώσεις θα ανοίξει την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, ενώ τα εκκαθαριστικά για τον φόρο ακινήτων θα αναρτώνται την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου

More Articles Like This