Τρίτη 15/6/2021

Δύο αλλοδαποί κρατούν αιχμάλωτη στην Αθήνα την Άρτεμις Βασίλη;

Θρίλερ με τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης

Σε θρίλερ για γερά νεύρα έχει εξελιχθεί η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη.

Η νεαρή κοπέλα που εξαφανίστηκε 6 Οκτωβρίου από το Κορωπί, είχε ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι θα επισκεφτεί γνωστό κατάστημα αλυσίδας προκειμένου να αφήσει βιογραφικό για εργασία. Έκτοτε τα ίχνη της εξαφανίστηκαν. 

Μια νέα αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας Αναστάσιου Ντούγκα, φέρνει στο φως μαρτυρίες που θέλουν την 19χρονη να κρατείται από δύο αλλοδαπούς.

Ο δικηγόρος μιλώντας στο Newsbomb.gr δήλωσε ότι πιθανότατα έχουν γίνει αλλαγές στην εμφάνιση του κοριτσιού το οποίο φέρεται σύμφωνα με τις μαρτυρίες να έχει απαχθεί και να κρατείται σε διαμέρισμα της Αθήνας: «Η Άρτεμις, σύμφωνα με μαρτυρίες κρατείται σε συγκεκριμένο σημείο στο κέντρο της Αθηνάς, από δύο άντρες. Το μόνο σίγουρο είναι πως μιλάμε για μια οργανωμένη απαγωγή, δεν μπορεί ένα κορίτσι 19 χρονών να σκηνοθετήσει μια τέτοια φυγή. Πιστεύω πως έχουν γίνει αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση. Κάνω έκκληση σε όλο τον κόσμο και εγώ αλλά και η οικογένεια της, όποιος έχει την παραμικρή πληροφορία σχετικά με εξαφάνιση της, να επικοινωνήσει άμεσα με την αστυνομία η με το silver alert έστω και ανώνυμα» δήλωσε ο κ. Ντούγκας κάνοντας έκκλησε σε όποιον γνωρίζει κάτι να το καταγγείλει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ