Καρατομήθηκε ο Διοικητής Νοσοκομείου Καρδίτσας μετά το «τρομοκρατικό» έγγραφο για τα εμβόλια

Έξαλλος ο Βασίλης Κικίλιας ζήτησε και έλαβε την παραίτησή του... σε χρόνο ντετέ

Must Read

Με συνοπτικές διαδικασίες καρατομήθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας μετά το απαράδεκτο έγγραφο για τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού.

Σε ένα πρόχειρο έγγραφο με ορθογραφικά μάλιστα λάθη, ο Διοικητής ζητούσε από τους υγειονομικούς να υπογράψουν χωρίς κάποια επίσημη σφραγίδα, ότι γνωρίζουν πώς το εμβόλιο μπορεί να έχει και θανατηφόρες παρενέργειες.

Μετά από παρέμβαση του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια, το έγγραφο ανακλήθηκε άμεσα, ενώ ο ίδιος ζήτησε την παραίτησή του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας και έδωσε εντολή στον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση.

«Είναι αυτονόητο πως το εν λόγω απαράδεκτο έγγραφο ανακλήθηκε άμεσα» ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Στο έγγραφο το οποίο δεν σχετίζεται με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, οι υγειονομικοί κλήθηκαν να υπογράψουν και να αναλάβουν πλήρως την ευθύνη για τον εμβολιασμό τους ή την απόφασή τους να μην κάνουν το εμβόλιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This