Τρίτη 27/7/2021

Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος για τα Θεοφάνεια: «Mετά από 2-3 εβδομάδες θα πληρώσουμε το λογαριασμό» (video)

Τον έντονο προβληματισμό του εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, αναφορικά με τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε χθες σε πολλές περιοχές της χώρας μας, κατά τον εορτασμό των Θεοφανίων, καθώς παρατηρήθηκαν παραβάσεις των μέτρων.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «μετά από 2-3 εβδομάδες θα πληρώσουμε το λογαριασμό» ενώ για το ενδεχόμενο τα μέτρα να γίνουν πιο αυστηρά, σημείωσε πως, «όταν υπάρχει επιβάρυνση θα σφίγγουν τα μέτρα, όταν υπάρχει βελτίωση θα χαλαρώνουν».

Αναφορικά με την επάρκεια τεστ και εμβολίων ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, ο κ. Παναγιωτακόπουλος εκτίμησε ότι, «σιγά –σιγά θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση», παρατηρώντας ότι ο εμβολιασμός έχει ήδη ξεκινήσει και εξελίσσεται ομαλά.

Τέλος, ο κ. Παναγιωτακόπουλος δήλωσε πως δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν μπορεί κάποιος να χορηγηθεί την δεύτερη δόση του εμβολίου από άλλη εταιρεία από αυτήν που έχει λάβει την πρώτη δόση.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ