Η συγκινητική ιστορία του 25χρονου που δίνει μάχη στο νοσοκομείο μετά την βουτιά για τον σταυρό (video) 

Για το πρόσωπο από την οικογένειά του που πάσχει από λευχαιμία

Must Read

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 25χρονος που βούτηξε να πιάσει τον σταυρό ανήμερα των Θεοφανείων στην Αμάρυνθο και τραυματίστηκε σοβαρά χτυπώντας σε βράχο.

Ο νεαρός χτύπησε αμέσως μόλις βούτηκε στα παγωμένα νερά και δεν μπορούσε να κινηθεί, με αποτέλεσμα να τρέξουν κοντά του για να τον βοηθήσουν, οι υπόλοιποι που βούτηξαν μαζί του για να πιάσουν τον σταυρό. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο όμως οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον ανασύρουν, αφού ο νεαρός, ιδιαίτερα ψηλός και ογκώδης, δεν μπορούσε να κινηθεί καθόλου.

Τελικά ένα καΐκι που βρέθηκε  στο σημείο, κατάφερε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι ο οποίος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Εκεί οι γιατροί δέγνωσαν τετραπληγία και ο νεαρός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ΚΑΤ. Ο 25χρονος χειρουργήθηκε και η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, αφου σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί διαπίστωσαν κάκωση στον αυχένα που επηρεάζει τη λειτουργία του νωτιαίου μυελού.

Για τον συγγενή τους που πάσχει από λευχαιμία

Οικογένεια και φίλοι δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν το «κακό» που βρήκε τον 25χρονο. Ο νεαρός είχε ξεκινήσει από την Δροσιά Ευβοίας συνοδευόμενος από τον πατέρα του προκειμένου να ρίξουν μόνοι τους τον Τίμιο Σταυρό στη θάλασσα, παρά τα μέτρα απαγόρευσης, με σκοπό να προσευχηθούν για έναν άνθρωπο της οικογένειάς τους που δίνει μάχη με την λευχαιμία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This