Τετάρτη 28/7/2021

Ούτε για γέλια δεν είναι! Ανακοινώθηκε το άνοιγμα των σχολείων και αναβολή της συνεδρίασης για το άνοιγμα της αγοράς

Και το μπάχαλο συνεχίζεται αφού άρον άρον ανακοίνωσαν άνοιγμα των σχολείων και αναβολή της Επιτροπής για το (ας πούμε) άνοιγμα της αγοράς

Δεν έχει τέλος η γελοιότητα και το άδειασμα σχετικά με το θέμα των σχολείων! Μετά την επική δήλωση της κυρίας Πελώνη περί πιθανής αναβολής ανοίγματος των σχολείων που ακολούθησε τη δήλωση της κυρίας Μακρή, άρον άρον το Υπουργείο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Ειδικά Σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Δευτέρα 11/1

Υπενθυμίζεται η απόφαση της Κυβέρνησης, στη βάση εισήγησης της Επιτροπής των ειδικών, για δια ζώσης επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Ειδικών Σχολείων όλων των βαθμίδων την προσεχή Δευτέρα 11/1. Στη βάση εγκυκλίου που εστάλη προς τα σχολεία νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα εν λόγω σχολεία αναλαμβάνουν υπηρεσία, αύριο, Παρασκευή 8/1.

Αύριο, Παρασκευή, 8/1 Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας ξεκινούν την εξ αποστάσεως λειτουργία τους μέσω τηλεκπαίδευσης».

Και το αλαλούμ συνεχίζεται…

Και σα να μην έφτανε αυτό η προγραμματισμένη για τις 3 το μεσημέρι συνεδρίαση της Επιτροπής για το νέο άνοιγμα της αγοράς από τη Δευτέρα με την μέθοδο του click away αναβλήθηκε!

Και αυτό λίγες ώρες μετά την δήλωση του κυρίου Παπαθανάση:

«Σήμερα ή αύριο θα ληφθεί η απόφαση το τι θα ξεκινήσει τη Δευτέρα αφού όμως ληφθεί η επιστημονική άποψη και γνώση των επιστημόνων. Επομένως αναμένουμε τις αποφάσεις που θα ανακοινωθούν έως και αύριο. Προφανώς δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε το click in shop τη Δευτέρα, εκείνο το οποίο μπορεί ξεκινήσει είναι το click away έτσι όπως λειτούργησε» τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παπαθανάσης!

Τι άλλο θα ζήσουμε….

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ