Ο Μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος και τα προβλήματα στον Λαγκαδά

Κατανοεί πλήρως την αγωνία των ιερέων της περιοχής

Must Read

Ο Μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος έπειτα και από σχετικό δημοσίευμα επικοινώνησε μαζί μας και προέβη σε σημαντικές διευκρινίσεις.

Αρχικά μας ενημέρωσε πώς σήμερα σχεδιάζει να έχει αναλυτική συζήτηση με τους ιερείς της Μητρόπολης Λαγκαδά ενώ και τις προηγούμενες ημέρες ασχολήθηκε με τις μεγάλες εκκρεμότητες που υπάρχουν στη Μητρόπολη. Ως τοποτηρητής όμως έχει μόνο διοικητικές αρμοδιότητες και δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε ευρύτερες αλλαγές διότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.

Θα κληθεί να τα λύσει ο νέος Μητροπολίτης

Στη Μητρόπολη είναι αλήθεια ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, όμως αυτά θα κληθεί να λύσει ο νέος Μητροπολίτης που θα εκλεγεί από την ιεραρχία. Όπως φαίνεται ο κύριος Θεολόγος αντιλαμβάνεται και κατανοεί πλήρως την αγωνία των ιερέων της περιοχής του Λαγκαδά και με συγκεκριμένες «χειρουργικές» σχεδόν ενέργειες προσπαθεί να δώσει λύσεις χωρίς όμως να ανοίξει πληγές του παρελθόντος.

Είναι αλήθεια ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται για τον εκάστοτε τοποτηρητή. Το δικό μας ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι πράγματι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στη Μητρόπολη Λαγκαδά αλλά δεν είναι τόσο μεγάλα όσο ορισμένοι αναφέρουν.

Η μεγάλη του αγωνία

Ο κύριος Θεολόγος ασχολήθηκε με την διευθέτηση της μισθοδοσίας την κατάρτιση προϋπολογισμού κι άλλων κρίσιμων διοικητικών ζητημάτων και η μεγάλη του αγωνία είναι να διατηρηθεί η κατάσταση στον Λαγκαδά έτσι όπως πρέπει έως ότου η ιεραρχία να εκλέξει το νέο Μητροπολίτη.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι η δουλειά του κυρίου Θεολόγου είναι αρκετά δύσκολη ειδικά λόγω και της συγκυρίας του κορωνοϊού όμως, ακόμα δυσκολότερη θα είναι η προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλει όποιος εκλεγεί Μητροπολίτης στη συγκεκριμένη περιοχή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This