Συγκινεί το μήνυμα των καθηγητών της 17χρονης Μάγιας – Κορυφώνεται η αγωνία!

Η μαρτυρία γυναίκας που την είδε να περιπλανιέται μόνη της στα σοκάκια

Must Read

Κορυφώνεται η αγωνία για τη 17χρονη Μάγια Παπαδοπούλου από το Ηράκλειο, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από την περασμένη Πέμπτη.

Ο πατέρας της 17χρονης απηύθυνε δραματική έκκληση στην κόρη του να επιστρέψει κοντά τους. «Μάγια, σε παρακαλούμε να γυρίσεις σπίτι» ικέτεψε ο άνδρας, που έχει γεμίσει με αφίσες τα κεντρικά σημεία της πόλης. Οπως ανέφερε, η Μάγια είχε επισκεφτεί την ψυχολόγο της προτού κατέβει στο κέντρο του Ηρακλείου, οπότε έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο.

Είχε ερωτευτεί έναν μεγαλύτερο άνδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φυγή της Μάγιας ίσως σχετίζεται με έναν άνδρα κατά πολύ μεγαλύτερό της με τον οποίο φέρεται ότι είχε δεσμό, αλλά όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, καθώς, σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας από τον Κατσαμπά, αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης περιφερόταν μόνη της στα στενά δρομάκια της περιοχής.

Για την εξαφάνιση της 17χρονης, εξέδωσαν ανακοίνωση και οι καθηγητές της νεαρής μαθήτριας οι οποίοι κάνουν λόγο για ένα καλλιεργημένο, ευαίσθητο και τρυφερό κορίτσι. Ο Σύλλογος καθηγητών 7ου ΓΕΛ Ηρακλείου καθηγητές δηλώνει την αγωνία του για την εξαφάνιση της Μάγιας και της απευθύνει προσωπικό μήνυμα υπενθυμίζοντας της πόσο την αγαπούν οι καθηγητές της. Οπως δηλώνουν χαρακτηριστικά θα βρίσκονται στο πλευρό της:

«Ένα ευαίσθητο πλάσμα με καλλιτεχνικές ανησυχίες»

«Η αγαπημένη μας μαθήτρια, Μάγια Παπαδοπούλου, έχει εξαφανιστεί από την Πέμπτη 07/01/2021. Είναι 17 ετών με σκούρα μαλλιά κομμένα καρέ, έχει ύψος 1,65 και φοράει στρογγυλά γυαλιά μυωπίας. Τη μέρα που εξαφανίστηκε ήταν ντυμένη με κόκκινη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και καφέ μπότες.

Η Μάγια είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα με καλλιτεχνικές ανησυχίες και της αρέσει να ζωγραφίζει. Στα συρτάρια μας ήδη κάποιοι καθηγητές έχουμε σκίτσα της με τα πρόσωπά μας. Σκίτσα που μαρτυρούν το ταλέντο και την καλλιέργεια της Μάγιας. Σκίτσα που μαρτυρούν επίσης τη βαθιά ματιά της στο «εντός» του κάθε ανθρώπου, γι’ αυτό και είναι φτιαγμένα με τρυφερότητα και λεπτότητα. Γραμμές μολυβιού πάνω σε χαρτί που φωνάζουν δυνατά λέξεις και συναισθήματα.

Όλοι οι συνάδελφοι στο 7ο Λύκειο Ηρακλείου θέλουμε να ξέρει πως την αγαπάμε και την περιμένουμε στο σχολείο. Τι κι αν οι συνθήκες είναι διαφορετικές, σύντομα θα ηχήσει το σχολικό κουδούνι! Μέχρι τότε, όλοι περιμένουμε να δούμε στις οθόνες μας το χαρακτηριστικό bonjour της Μάγιας μας! Και αργότερα, περιμένουμε να ανταμώσουμε ξανά και να μας εκπλήξει με τα έργα της. Δεν γίνεται να αφήσει τους υπόλοιπους καθηγητές χωρίς σκίτσα!

Θέλουμε να ξέρει πως αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες της εφηβικής της καρδιάς, πως μοιραζόμαστε τις ελπίδες της για έναν κόσμο καλύτερο και άδολο, πως αντλούμε δύναμη από παιδιά σαν κι αυτήν και πως είμαστε δίπλα της να της κρατήσουμε το χέρι.

Θέλουμε να ξέρει πως είμαστε και θα είμαστε πλάι της σε ό,τι κι αν χρειαστεί. Μα πιο πολύ θέλουμε να ξέρει πως μας χρωστά και της χρωστάμε ένα χαμόγελο από κοντά και μια σφιχτή αγκαλιά.

Μάγια, γλυκό μας κορίτσι, ευχόμαστε να είσαι καλά και να επιστρέψεις σύντομα στην οικογένειά σου, στους φίλους και τις αγαπημένες σου γάτες» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι καθηγητές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This