Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Γυμναστήρια… «κρυφά σχολειά» στη Θεσσαλονίκη

Γυμνάζουν πελάτες μυστικά και παράνομα

Κοινό μυστικό είναι στη Θεσσαλονίκη ότι έχουν ανοίξει ορισμένοι χώροι, κυρίως γυμναστήρια – στούντιο που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό που έχουν τα σύγχρονα γυμναστήρια και γυμνάζουν πελάτες μυστικά και παράνομα εν μέσω lockdown, αδιαφορώντας για τη διασπορά του ιού.

Ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης Κώστας Κοπαρανίδης χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη λειτουργία των χώρων αυτών. «Οι ιδιοκτήτες των χώρων αυτών ανήκουν σε δύο κατηγορίες: εκείνους που δεν έχουν να φάνε και εκείνους που αισχροκερδούν. Οπως δεν το κάνω εγώ, θα ήθελα να είναι ευνόητο να μην το κάνει και κανένας άλλος» τονίζει στο thesstoday.gr και επισημαίνει πως όσοι παρανομούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον νόμο.

Ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης λέει ότι ο κλάδος είναι από τους πλέον πληττόμενους, καθώς τα γυμναστήρια πάντα κλείνουν πρώτα και ανοίγουν τελευταία. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι οικονομικές συνέπειες της δεύτερης καραντίνας θα είναι ολέθριες, καθώς στη Θεσσαλονίκη θα κλείσει οριστικά περίπου το 30% των επιχειρήσεων.

«Η Πολιτεία πρέπει να μας βοηθήσει. Είναι απελπιστική η κατάσταση. Τα έξοδα του γυμναστηρίου είναι μεγάλα και δεν προερχόμαστε από εποχές που υπήρχαν χρήματα. Αντιμετωπίζουμε το lockdown προερχόμενοι από τρία Μνημόνια και τα ενοίκια είναι πάρα πολύ υψηλά, μπορεί να φτάνουν και τα 10.000 ευρώ» καταλήγει ο κ. Κοπαρανίδης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ