Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που ψώνισε σουτιέν από κατάστημα εσωρούχων στην Πάτρα

Πρόστιμο 8.000 ευρώ σε καφενείο

«Χρυσό» πλήρωσε μια γυναίκα το σουτιέν που αγόρασε από κατάστημα εσωρούχων που λειτουργούσε παράνομα στην Πάτρα, αφού τα «πάρε – δώσε» έγιναν αντιληπτά από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να βεβαιωθεί στον επιχειρηματία πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και στην πελάτισσα 300 ευρώ, ενώ στο μαγαζί επιβλήθηκε 15ήμερη αναστολή λειτουργίας.

«Τσουχτερά» πρόστιμα βεβαιώθηκαν και στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης κέντρου αισθητικής στα Χανιά, που λειτουργούσε παράνομα την επιχείρηση, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ ο ιδιοκτήτης εστιατορίου που λειτουργούσε μέσα σε ξενοδοχείο 10.000 ευρώ!

Κορωνοπάρτι στη Θεσσαλονίκη

Αλλά και τα κορωνοπάρτι καλά κρατούν! Ειδικότερα, τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη οι άνδρες της Αστυνομίας βεβαίωσαν πρόστιμο 3.000 ευρώ σε 46χρονη που διασκέδαζε στο σπίτι της με άλλα τρία άτομα, στα οποία επέβαλε πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ ανάλογα ποσά καλούνται να πληρώσουν ένας 35χρονος, που διοργάνωσε πάρτι, και οι φίλοι του στη Χαλκιδική.

8.000 ευρώ σε μια οικογένεια

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η ανάρτηση της κόρης ενός ζευγαριού, στο οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 8.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων. Συγκεκριμένα, το τσουχτερό πρόστιμο επιβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες στους ιδιοκτήτες ενός καφενείου στο χωριό Περδικάκι στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε παράνομα. Ομως, το πρόστιμο δεν περιορίζεται στα 5.000 ευρώ, που αφορούν τον ιδιοκτήτη, αλλά επιπλέον 3.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η σύζυγός του, ως προσωρινή υπεύθυνη του καταστήματος! Δηλαδή, ένα ζευγάρι βιοπαλαιστών θα πρέπει να πληρώσει 8.000 ευρώ!

«Παραμονές Πρωτοχρονιάς, το Αστυνομικό Τμήμα Εμπεσσού εξάντλησε όλη του την αμείλικτη αυστηρότητα και επέβαλε το εξουθενωτικό, ανήκουστο και άδικο πρόστιμο των 8.000 ευρώ στην επιχείρηση των γονιών μου, ύστερα από επώνυμη και μετά ανώνυμη καταγγελία» ξεσπά η κόρη των ιδιοκτητών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ