Bye bye Dubai! Αναβολή για το ελληνικό πάρτι στο υπέρλαμπρο εμιράτο, λόγω νέας έξαρσης κρουσμάτων στα ΗΑΕ!

Είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Παρασκευής 15/01 στο Grand Millennium Buisness Bay του Ντουμπάι

Must Read

Την αναβολή του πολυαναμενόμενου ελληνικού πάρτι στο Ντουμπάι, την προσεχή Παρασκευή, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα!

«Συμφωνήσαμε με τους διοργανωτές να αναβάλλουμε την ελληνική βραδιά, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων και για να μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε το εμβόλιο, το οποίο είναι διαθέσιμο στα Εμιράτα», ανέφερε στο protothema.gr η γνωστή Ελληνίδα superstar DJ Άντζελα Παντελή. Το εν λόγω πάρτι είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου στο Grand Millennium Buisness Bay και πλέον μεταφέρθηκε για τις 29 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, οι υγειονομικές Αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ανακοίνωσαν την Τρίτη νέο ρεκόρ με 3.243 κρούσματα Covid-19, γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία στα εκατομμύρια των Ευρωπαίων που ζουν και εργάζονται στο Ντουμπάι, κατά κύριο λόγο, μεταξύ των οποίων και περίπου 8.000 συμπατριώτες μας! Το παράδοξο(;) είναι ότι οι τοπικές κυβερνήσεις, τόσο του Ντουμπάι όπου εντοπίζονται και τα περισσότερα κρούσματα, όσο και των υπόλοιπων Εμιράτων δεν δείχνουν να ανησυχούν για την ραγδαία αύξηση, κάτι που, άλλωστε, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, μετά και το άτυπο κάλεσμα σε χιλιάδες Ευρωπαίους που ήθελαν να αποφύγουν τα lockdown στις χώρες τους και να περάσουν τις γιορτές χωρίς περιορισμούς.

Δυο τύποι εμβολίων

Οι υγειονομικές αρχές των ΗΑΕ έχουν χορηγήσει μέχρι σήμερα πάνω από ένα εκατομμύριο δόσεις εμβολίου για την Covid-19 και δυο είναι οι τύποι των εμβολίων χορηγούνται: το κινέζικο της Sinopharm και το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech. Η Εθνική Αρχή Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών Έκτακτης Ανάγκης (NCEMA) έγραψε στο Twitter στις 9 Ιανουαρίου ότι μόνο τις τελευταίες 24 ώρες χορηγήθηκαν 78.793 δόσεις του εμβολίου και πως στόχος είναι να εμβολιαστεί πάνω από το 50% των κατοίκων της στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Επισημαίνεται ότι η πληρότητα στα ξενοδοχεία του Ντουμπάι αυξήθηκε σε προ πανδημίας επίπεδα τον Δεκέμβριο, αγγίζοντας το 71%, που είναι και το υψηλότερο ποσοστό από τον περσινό Φεβρουάριο, καθώς χιλιάδες τουρίστες ταξίδεψαν στο Εμιράτο για να ξεφύγουν από τα αλλεπάλληλα lockdown!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This