Στην αντεπίθεση η μητέρα της 15χρονης για τον ξυλοδαρμό στην Ερμού: «Η 16χρονη τράβηξε μαχαίρι στην κόρη μου»! (video)

Η (πρώην) φίλη της κόρης της τής είχε συστηθεί ως αγόρι και τη βομβάρδιζε με απειλητικά μηνύματα στα social media

Must Read

Εντελώς διαφορετική εκδοχή για το πρωτοφανές περιστατικό του ξυλοδαρμού τριών ανηλίκων στην οδό Ερμού δίνει η μητέρα της 15χρονης που φέρεται ότι οργάνωσε την επίθεση και έδωσε το σύνθημα σε τέσσερις νεαρούς φίλους της να επιτεθούν, ενόσω η ίδια παρακολουθούσε. 

Η 16χρονη κοπέλα και οι δύο φίλοι της που ξυλοκοπήθηκαν άγρια κατέθεσαν μηνύσεις, ωστόσο, σύμφωνα με τη μητέρα της 15χρονης, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive», η γυναίκα εξήγησε ότι ήξερε τη 16χρονη και μάλιστα τη φιλοξένησε σπίτι της, γνωρίζοντας ότι δεν έχει γονείς και αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, μόνο που εκείνη της είχε συστηθεί ως… αγόρι! «Δέχτηκα να μείνει στο σπίτι μου, γιατί δεν είχε πού να πάει», είπε η γυναίκα.

Ωστόσο, έπειτα από μία εβδομάδα, εξαιτίας μιας παρεξήγησης κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα και εκεί η μητέρα είδε την ταυτότητα που έδειξε ο φιλοξενούμενος και διαπίστωσε έκπληκτη πως ήταν… κορίτσι! Έκτοτε, όπως είπε, το θύμα της επίθεσης «βομβάρδιζε» το παιδί της μέσω social media με απειλητικά μηνύματα, τα οποία έχουν καταγραφεί. Για το περιστατικό στην Ερμού η μητέρα της 15χρονης υποστήριξε ότι τα δύο κορίτσια έκλεισαν ραντεβού για να συμφιλιωθούν, με προτροπή της πρώην φίλης, ωστόσο το φερόμενο ως θύμα απείλησε την κόρη της με μαχαίρι και έτσι ξέσπασε το βίαιο επεισόδιο.

Σοκάρει η αγριότητα της επίθεσης

Η υπόθεση εξετάζεται από τους αστυνομικούς με ιδιαίτερη προσοχή, λόγω της ηλικίας των εμπλεκομένων. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τα κίνητρα και του τι είχε προηγηθεί, η αγριότητα της επίθεσης του περασμένου Σαββάτου από τους φίλους της 15χρονης έχει προκαλέσει σοκ. «Φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν ήξερα αν θα ζήσω. Μου πίεζαν τον λαιμό!», περιέγραψε χαρακτηριστικά ένας εκ των φίλων της ανήλικης που ξυλοκοπήθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι, όταν οι δύο ανήλικες με τους δύο φίλους της μιας αποτραβήχτηκαν για να μιλήσουν σε ένα σημείο χωρίς κόσμο, καθώς ήταν κλειστά τα καταστήματα. Εκεί, όμως, ήταν οι επίσης ανήλικοι δράστες, οι οποίοι όρμησαν στην παρέα των τριών και τους χτύπησαν με κλοτσιές και γροθιές. Οι έφηβοι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ τα θύματα κατέληξαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

  • Δείτε το ρεπορτάζ του «Tlive»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This