Άγριο έγκλημα στο Δομοκό: Ο δράστης ομολόγησε τη δολοφονία του ομοεθνή του, αποτυγχάνοντας να φύγει από τη χώρα

Τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι πάνω στον καβγά

Must Read

Στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονου Πακιστανού στο Δομοκό Φθιώτιδας προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, με τον 24χρονο ομοεθνή του θύματος να ομολογεί την πράξη του.

Έπειτα από συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας, επετεύχθη η ταυτοποίηση του δράστη, ο οποίος, αφού ομολόγησε την πράξη του, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, σημαντική ήταν και η συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συλληφθείς εντοπίσθηκε στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Αλλοδαπών Αττικής όπου είχε μεταβεί αυτοβούλως, με σκοπό την οικειοθελή αποχώρηση για τη χώρα καταγωγής του. Η Αστυνομία δεν είχε τα αποτυπώματά του από παλιότερα, όμως, αυτά βρέθηκαν στο χώρο του εγκλήματος και έτσι, με το που εμφανίστηκε στο Αλλοδαπών, στην ουσία προδόθηκε!

Ο δράστης, αφού ομολόγησε την πράξη του, υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου εντοπίσθηκε η σορός του θύματος, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα και τα είδη ένδυσης που είχε επιχειρήσει να εξαφανίσει. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Το χρονικό του φονικού

Ο 24χρονος Πακιστανός φιλοξενούνταν από το θύμα σε καλύβα στον Δομοκό, σχετικά κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα όπου εργαζόταν ο τελευταίος. Όπως προέκυψε, μετά από κατανάλωση αλκοόλ, ο 41χρονος έκανε μία βιντεοκλήση σε ομοεθνή του σε άλλη χώρα και σε αυτή φαινόταν η απόπειρά του να ασελγήσει σε βάρος του 24χρονου φιλοξενούμενού του. Η βιντεοκλήση, όμως, σταμάτησε απότομα και, μετά από διαπληκτισμό ανάμεσά τους, ο νεαρός τραυμάτισε θανάσιμα τον ομοεθνή του με μαχαίρι. Στη συνέχεια, μετέφερε τη σωρό του με καρότσι και την έκρυψε σε πυκνή βλάστηση, στα 500 περίπου μέτρα από την καλύβα.

Κατόπιν επιχείρησε να εξαφανίσει αντικείμενα και είδη ένδυσης του θύματος, τα οποία έφεραν κηλίδες αίματος, απορρίπτοντάς τα σε διαφορετικά σημεία και επιχειρώντας να τα κάψει, ενώ αποχώρησε πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας από την περιοχή, με προορισμό την Αθήνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This