Παθολογικά ζηλιάρης 27χρονος διέσυρε 19χρονη φοιτήτρια με αποκαλυπτικές φωτογραφίες και «ροζ» βίντεο, επειδή τον χώρισε

Την είχε απειλήσει και με όπλο που έκρυβε στο χρηματοκιβώτιό του

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε στα χέρια του 27χρονου συντρόφου της μια 19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής από τη βόρεια Ελλάδα, καθώς τη διέσυρε στο διαδίκτυο και απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει αν τον χωρίσει.

Όλα άρχισαν όταν η 19χρονη επέστρεψε στο σπίτι της από πόλη του εξωτερικού όπου σπούδαζε, ώστε να περάσει την περίοδο της καραντίνας. Τότε γνώρισε τον 27χρονο, με τον οποίο σύναψε ερωτικό δεσμό. Ωστόσο, στην πορεία εκείνος άρχισε να γίνεται επιθετικός και βίαιος μαζί της, με συνέπεια να ξεχειλίσει το ποτήρι για τη 19χρονη, η οποία του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο 27χρονος δεν μπορούσε να το δεχτεί και της κατέστησε σαφές ότι θα κάνει τα πάντα για να την αναγκάσει να μείνει μαζί του. Έφτασε στο σημείο να την απειλήσει ακόμα και με όπλο που έκρυβε στο χρηματοκιβώτιό του, ενώ στη συνέχεια την εκβίαζε ότι, αν χωρίσουν, θα αναρτήσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.

Έσκασε τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους

Πράγματι, λίγες μέρες αργότερα και ενώ η 19χρονη του είχε πει ότι χωρίζουν οριστικά, ο 27χρονος ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλυπτικές φωτογραφίες της και βίντεο από τις ιδιαίτερες στιγμές τους, ενώ συνέχισε να της στέλνει μηνύματα, απειλώντας την ίδια και την οικογένειά της. «Θα σας ξεφτιλίσω όλους!» της έγραφε. Μάλιστα, ένα Σαββατοκύριακο που οι γονείς της κοπέλας είχαν πάει στο εξοχικό τους στη Χαλκιδική, δεν δίστασε να τους ακολουθήσει και να σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους!

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 19χρονης φοιτήτριας Αντώνης Ξυλουργίδης δήλωσε ότι την υπόθεση πρέπει να αναλάβουν οι εισαγγελικές Αρχές. «Αν αναλύσουμε γεγονότα που δεν μου επιτρέπεται να κάνω αυτή τη στιγμή, θα δείτε ότι η φαντασία δεν έχει όρια σε αυτή την υπόθεση. Πρέπει κάποια στιγμή να παρέμβουν οι εισαγγελικές Αρχές και να πουν ότι κανείς δεν μπορεί να είναι υπεράνω του νόμου, γιατί έρχεται κάποιος και αμφισβητεί τον πυλώνα της δικαιοσύνης», ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This