Σοκαριστικές αποκαλύψεις και από πρώην φοιτήτριες του ΑΠΘ!

Καθηγητής παρενοχλούσε φοιτήτριες και όταν δεν ανταποκρίνονταν, τις έκοβε από το μάθημά του

Must Read

Ιστορίες σεξουαλικής κακοποίησης που δεν έχουν να κάνουν με τον χώρο του αθλητισμού έρχονται στο φως της δημοσιότητας έπειτα από αρκετά χρόνια, με αφορμή την εξομολόγηση της ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για το σοκαριστικό περιστατικό που βίωσε πριν από περίπου δύο δεκαετίες.

Συγκεκριμένα, καταγγελίες για κακοποίηση έγιναν γνωστές μέσα από σελίδα σπουδαστών και αποφοίτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. «Με αφορμή τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου, μήπως έφτασε η ώρα εμείς οι πρώην φοιτήτριες του Ιστορικού να εξομολογηθούμε για έναν πολύ γνωστό πρώην καθηγητή του τμήματος (του 4ου ορόφου ΝΦ και όχι της Νεοελληνικής Ιστορίας), που μας καλούσε στο γραφείο του δήθεν για να μιλήσουμε για τον βαθμό, αλλά ποτέ δεν περιμέναμε τι θα ακολουθούσε; Αλλά μετά, όταν αρχίσαμε να το συζητάμε, διαπιστώσαμε πως ήμασταν πολλές; Μήπως ήρθε η ώρα, λοιπόν;» αναφέρει η σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα.

Δεκάδες σχόλια

Κάτω από αυτή την ανάρτηση υπάρχουν δεκάδες σχόλια που αναφέρονται σε έναν καθηγητή που δίδασκε στη σχολή μέχρι το 2015 και, όπως έγινε γνωστό, παρενοχλούσε νεαρές φοιτήτριες στο γραφείο του και όταν δεν ανταποκρίνονταν, τις έκοβε από το μάθημά του. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μιας 22χρονη -τότε- φοιτήτρια είχε πάει στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσουν για τον βαθμό της σε πρόσφατες εξετάσεις. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι δέχτηκε την παρενόχληση από τον καθηγητή όταν του ανακοίνωσε ότι περίμενε παιδί!

Μία άλλη κοπέλα έγραψε πως εγκατέλειψε τη σχολή και επέστρεψε σε αυτή έπειτα από χρόνια, όταν ο καθηγητής είχε αποχωρήσει πια, για να συνεχίσει τις σπουδές της. Ακόμα μία πρώην φοιτήτρια περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές που έζησε όταν πήγε στο γραφείο του προκειμένου να ρωτήσει για το βαθμό της και εκείνος αποπειράθηκε να τη φιλήσει. «Μου έκανε κομπλιμέντα τύπου “τι ωραία μάτια έχεις και τι ωραίο στήθος” (επί λέξει) και ότι έχω ανασφάλειες, το βλέπει στα μάτια μου. Δεν με άφηνε να φύγω. Οταν εν τέλει σηκώθηκα να φύγω με πίεζε να μου δώσει ένα φιλί. Τα υπόλοιπα απλώς τα διέγραψα από τη μνήμη μου από το σοκ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This