Φρικαλεότητα στην Αιτωλοακαρνανία: Έβαλαν κουτάβια σε τσουβάλι, το έδεσαν και τα άφησαν να πεθάνουν!

Must Read

Ανθρωπόμορφο τέρας! Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο δράστης που δεν δίστασε να βάλει τρία νεογέννητα σκυλάκια σε ένα τσουβάλι, να το δέσει και να τα αφήσει να πεθάνουν από ασφυξία, στην περιοχή της Παραβόλας Αιτωλοακαρνανίας.

Για καλή τους τύχη το κλάμα τους άκουσε ένας περαστικός, ο οποίος και τους πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο μόνο δύο κατάφεραν να κρατηθούν στην ζωή. Το αδελφάκι τους παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του άνδρα άφησε την τελευταία του πνοή…

Τα άλλα δύο, με τη φροντίδα που τους παρέχεται προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, αν και εκφράζονται σοβαροί φόβοι ότι ίσως και να μη τα καταφέρουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This