Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Ο καθηγητής του ΑΠΘ περνά στην αντεπίθεση: «Την λυπόμουν και της είχα πει να έρθει στο γραφείο μου» (video)

«Δεν έχω ιδέα! Μήπως ήταν καμία που δυσκολευόταν να περάσει το μάθημα;

Ο καθηγητής του ΑΠΘ απαντάει για πρώτη φορά μετά τις δεκάδες καταγγελίες σε βάρος του, ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τις φοιτήτριες στο μάθημά του.

Μιλώντας στην εκπομπή TLive στον Alpha, ο καθηγητής αρνήθηκε κάθε καταγγελία που αναρτήθηκε στην σελίδα του ΑΠΘ και ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να βοηθήσει τα παιδιά επειδή το μάθημά του ήταν δύσκολο.

«Μήπως ήταν καμία που δυσκολευόταν να περάσει το μάθημα;

Απαντώντας στην κοπέα που έκανε πρώτη την καταγγελία, ο καθηγητής αναφέρει ότι την λυπόταν: «Αυτή ήταν μια βασανισμένη κοπέλα, που είχε παντρευτεί, είχε κάνει παιδί και είχε χωρίσει. Την λυπόμουν και της είχα πει να έρθει στο γραφείο μου για να της πω, τι να διαβάσει ώστε να περάσει το μάθημα. Δεν ήρθε ποτέ όμως. Την είδα μια φορά μετά τυχαία στο δρόμο. Ορκίζομαι στα παιδιά μου» τόνισε και πρόσθεσε για τις υπόλοιπες φοιτήτριες που τον κατήγγειλαν στη συνέχεια: «Δεν έχω ιδέα! Μήπως ήταν καμία που δυσκολευόταν να περάσει το μάθημα; Μήπως βρήκε αυτόν τον τρόπο για να με εκδικηθεί; Αυτά τα πράγματα είναι εκτός λογικής. Δεν συνέβαιναν τέτοιες καταστάσεις. Απλούστατα το μάθημα ήταν δύσκολο και προσπαθούσα να βοηθήσω τα παιδιά. Είχα πει σε ορισμένους να περάσουν από το γραφείο μου, να τους εξηγήσω τα λάθη τους όσες φορές θέλει, για να είναι έτοιμος την επόμενη φορά και να καταφέρει να περάσει το μάθημα».

Ο ίδιος αναρρωτήθηκε μάλιστα: «Τα έβλεπα σαν παιδιά μου. Το να ακουμπήσεις κάποιον στην πλάτη, αν έγινε κάτι τέτοιο σε κάποιο εργαστήριο, σημαίνει ότι υπάρχει υπονοούμενο;»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ