Τιμωρήθηκε η Εισαγγελέας που… πόζαρε στο Καραϊσκάκη

Οι επίμαχες αναρτήσεις που οδήγησαν στην πειθαρχική τιμωρία της Εισαγγελέως

Must Read

Για το πειθαρχικό αδίκημα της προσβολής του κύρους της Δικαιοσύνης τιμωρήθηκε η μέχρι πρότινος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά Βικτωρία Μαρσιώνη, η οποία… χλεύαζε τις δικαστικές περιπέτειες του εφοπλιστή, ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης και του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η εισαγγελική λειτουργός που… πόζαρε στο στάδιο Καραϊσκάκη με φωτογραφίες στα social media, τέθηκε ενώπιον των ευθυνών της στον Άρειο Πάγο. Ας σημειωθεί πως η Β. Μαρσιώνη ήταν αθλητική εισαγγελέας Πειραιά.

Σε αναρτήσεις της στο Facebook με το ψευδώνυμο Naya Vernikou, έκανε αναφορές στον Ηλία Κασιδιάρη και ειρωνευόταν τη μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Σχολιάζε αρνητικά συνάδελφο της εισαγγελική λειτουργό, αλλά και δικαστικές υποθέσεις στις οποίες εμπλεκόταν το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Δικαστήριο του Αρείου Πάγου την έκρινε ένοχη για την προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που αναρτούσε στο Facebook, ήταν στις VIP θέσεις μαζί με τον διευθυντή του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» Βασίλη Βασιλειάδη, κρατώντας στα χέρια κύπελλο του Ολυμπιακού.

Δείτε τις επίμαχες αναρτήσεις που οδήγησαν στην πειθαρχική τιμωρία της Εισαγγελέως Βικτωρίας Μαρσιώνη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This