Στόχος αντιεξουσιαστών το μαγαζί του Τάσου Μπουντούρη στο Μικρολίμανο

Αιτία ένα σεξιστικό σχόλιό του στο Facebook

Must Read

Αντεξιουσιαστές γέμισαν με συνθήματα τους τοίχους έξω από το μαγαζί του Ολυμπιονίκη ιστιοπλόου ,Τάσου Μπουντούρη στο Μικρολίμανο, κατηγορώντας τον για σεξιστική συμπεριφορά.

Την ευθύνη για τα συνθήματα ανέλαβε με σχετική ανάρτηση σε γνωστή σελίδα του αντιξεουσιαστικού χώρου η Ομάδα Αγωνιστών από τις γειτονιές του Πειραιά με την ονομασία «ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑΣ».

Αφορμή για τα εν λόγω συνθήματα έδωσε μια ανάρτηση του Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας και πρώην προέδρου του ΣΕΟ, τον περασμένο Νοέμβριο, αναφορικά με τη βία κατά των γυναικών, η οποία είχε προκαλέσει σάλο και επανήλθε στην επικαιρότητα, μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου. Ειδικότερα, ο Τάσος Μπουντούρης είχε σχολιάσει στο Facebook «η βία κατά των γυναικών είναι υπέροχο πράγμα. Εάν υπερβούμε υπάρχει εισαγγελέας. Πού και πού θα πληρώσουμε την ποινή μας εμείς που φερόμαστε όμορφα στις γυναίκες αρκεί αυτές να είναι χαμηλοβλεπούσες, ταπεινές και ήρεμες».

Ωστόσο, μετά τον χαμό που προκάλεσε η ανάρτησή του, ο ίδιος έσπευσε να επισημάνει πως το σχόλιό του «ήταν απάντηση στην πιο πάνω ανάρτηση KAI MONO, ήταν ένα ειρωνικό σχόλιο που διακωμωδούσε την ελαφρότητα των άστοχων σχολίων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This