Νεαρός Αλβανός «χτυπούσε» μαγαζιά στην Αθήνα για να κάνει dolce vita με… κόκες και καλλονές! (video)

Γνωστός στην πιάτσα ως «Τιραμόλα», ο 25χρονος δεν έχει πάει ποτέ φυλακή, αν και έχει συλληφθεί 23 φορές

Must Read

Για… 23η (!) φορά οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον ασταμάτητο Αλβανό κακοποιό, γνωστό στην πιάτσα ως «Τιραμόλα», που έχει ρημάξει καταστήματα του κέντρου της Αθήνας, αλλά, παρά το «πλούσιο» βιογραφικό του, δεν έχει περάσει… ούτε έξω από τις φυλακές!

Ο 25χρονος Αλβανός με ελληνική υπηκοότητα δεν περνά απαρατήρητος, με το ύψος του να φτάνει σχεδόν τα δύο μέτρα, όμως δεν λογαριάζει τίποτα και τρυπώνει χωρίς να καλύπτει ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά του σε καταστήματα και καφετέριες, παρόλο που έχουν κάμερες ασφαλείας, και ξαφρίζει ταμεία, πορτοφόλια και ό,τι άλλο καταφέρει να βάλει στο χέρι. Ο… μακρυχέρης «Τιραμόλα» παριστάνει συνήθως τον πελάτη και, μόλις ο υπάλληλος του γυρίσει την πλάτη, εκείνος προλαβαίνει να αρπάξει κάτι.

Άλλες φορές ζητά να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα των καταστημάτων και τρυπώνει αθέατος στους χώρους όπου το προσωπικό αφήνει προσωπικά αντικείμενα και χρήματα, τα οποία αρπάζει.

Αντέδρασε ψύχραιμα

Λίγο μετά τις 6 το πρωί της περασμένης Κυριακής, ο δράστης μπήκε σε φούρνο επί της λεωφόρου Κηφισίας στους Αμπελοκήπους, τρύπωσε στην υπόγεια αποθήκη και ξάφρισε τα κινητά υπαλλήλων, συνολικής αξίας 1.400 ευρώ. Ακόμα και όταν έγινε αντιληπτός από έναν υπάλληλο που έβαλε τις φωνές, αντέδρασε ψύχραιμα και εξαφανίστηκε με τα κλοπιμαία!

Το εξοργιστικό είναι πως τη λεία του ο Αλβανός τη διαθέτει για την αγορά κοκαΐνης και για να διασκεδάζει με τη συντροφιά εντυπωσιακών γυναικών! Σύμφωνα με το protothema.gr, που δημοσίευσε βίντεο από τη δράση του, ο 25χρονος «Τιραμόλα» έχει συλληφθεί όχι μία και δύο, αλλά 23 φορές!

Η τελευταία σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, που τον εντόπισαν τη στιγμή που προσπαθούσε να διαρρήξει την είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Ομήρου για να κλέψει… κρασί, που -όπως είπε- γνώριζε ότι υπήρχε στην αποθήκη!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων τον ταυτοποίησαν ως τον δράστη 10 κλοπών το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται στην πορεία να προκύψουν και άλλες. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι, όποτε συλλαμβάνεται, κατηγορείται για πλημμεληματικές πράξεις και αφήνεται ελεύθερος, συνεχίζοντας απτόητος τη δράση του.

  • Δείτε τον Αλβανό «Τιραμόλα» σε δράση:

https://youtu.be/ke7fPMjx9YI

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This