Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Μήνυση κατά του σκοπευτή που εκτέλεσε νεαρή φώκια με σφαίρα στο κεφάλι 

H οργάνωση MOm θα κινηθεί νομικά

Τα εγκλήματα εις βάρος των θηλαστικών της θάλασσας συνεχίζονται! Με λύπη και οργή, η οργάνωση MOm που μάχεται για την προστασία της μεσογειακής φώκιας Monachus monachus, προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά για την αποτρόπαια πράξη ενός «δεινού σκοπευτή» στην Φθιώτιδα.

Μια νεαρή φώκια βρέθηκε νεκρή και πυροβολημένη στο κεφάλι, προφανώς από κάποιον που θεώρησε ότι μπορεί να καυχηθεί για τις σκοπευτικές του ικανότητες πάνω στο αβοήθητο και προστατευόμενο πλάσμα.

Η ανακοίνωσή τους:

«Προτού προλάβουμε να χαρούμε και να μοιραστούμε μαζί σας τα χαρμόσυνα νέα για τις 70 νέες γεννήσεις που καταγράψαμε (περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά), προσγειωθήκαμε απότομα, για άλλη μια φορά, στη ζοφερή πραγματικότητα της Ελλάδας. Και πάλι κάποιος «άνθρωπος» βρήκε την ευκαιρία να επιδείξει την σκοπευτική του δεινότητα σε μία αθώα νεαρή φώκια η οποία τελικά βρέθηκε νεκρή στην παραλία Πελασγίας Φθιώτιδας. Λίγα τα λόγια που μπορούν να τον χαρακτηρίσουν – αυτό το αφήνουμε σε εσάς. Η λύπη μας τεράστια, η απογοήτευσή μας ακόμα μεγαλύτερη…Η MOm ήδη ετοιμάζει σχετική μηνυτήρια αναφορά και καλούμε τις αρμόδιες αρχές να πράξουν τα δέοντα» αναφέρουν.

Προτού προλάβουμε να χαρούμε και να μοιραστούμε μαζί σας τα χαρμόσυνα νέα για τις 70 νέες γεννήσεις που καταγράψαμε…

Posted by MOm – Monachus monachus on Friday, January 22, 2021

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ