Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Δωρεά στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» από την δημοτική κίνηση του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη, Πόλη Ελληνική» προχώρησε στην δωρεά ουροσυλλεκτών και καθετήρων

Σε μια αξιέπαινη πράξη προχώρησε η δημοτική κίνηση του Δήμου Θεσσαλονίκης «Θεσσαλονίκη, Πόλη Ελληνική», προσφέροντας υγειονομικό υλικό στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», σε ένδειξη αναγνώρισης προς το προσωπικό του για τις συνεχείς προσπάθειες αντιμετώπισης της πανδημίας.

Το υλικό, που περιελάμβανε ουροσυλλέκτες και καθετήρες, απαραίτητους για τις καθημερινές ανάγκες της μονάδας, παραδόθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης, δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Κουριαννίδη, το στέλεχός της Δημήτρη Ματσιώρη και τον νομικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Αμάσογλου στον γενικό διευθυντή του νοσοκομείου Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη και στην οικονομική διευθύντρια Ευαγγελία Σταυροπούλου.

«Mε μεγάλη μας χαρά προσφέρουμε αυτά τα είδη, καθώς θεωρούμε σημαντικό, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, καθένας να βοηθά και να στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί» ανέφερε ο κ. Κουριαννίδης.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής του νοσοκομείου ευχαρίστησε θερμά τη δημοτική κίνηση για την στήριξή της, τονίζοντας ότι κάθε δωρεά αποτελεί ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης αλλά και απόδειξη στήριξης προς το νοσοκομείο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ