Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων συγκέντρωσε χρήματα για τον 11χρονο που έδινε μάχη με τη ζωή του

Η πανδημία δεν έσβησε στα Χανιά την αγάπη προς τον συνάνθρωπο!

Must Read

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς, που αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο δεν έχουν χαθεί στις μέρες μας, προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, συγκεντρώνοντας χρήματα για την οικογένεια ενός 11χρονου μαθητή που τραυματίστηκε σοβαρά πριν από λίγες μέρες.

Το άτυχο παιδί, που έπεσε από ύψος έξι μέτρων στην Πύλη της Άμμου και τραυματίστηκε σοβαρά στις αρχές του μήνα, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Βλέποντας τη μητέρα και τον πατέρα του παιδιού να μένουν στο πλευρό του μέρα νύχτα, μην μπορώντας να πάνε στην εργασία τους που είναι στα Χανιά ενώ το νοσοκομείο στο Ηράκλειο, τα μέλη του συλλόγου συγκέντρωσαν το ποσό των 2.300 ευρώ.

«Δεν ξέρω πώς να τους ευχαριστήσω…» σχολίασε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης o πατέρας του παιδιού και συνέχισε: «Ήταν μεγάλη έκπληξη για μας. Εμείς δεν είχαμε ζητήσει τίποτα και ξεσηκώθηκε όλο το σχολείο. Σέβομαι και εκτιμώ τη βοήθεια, δεν έχω λόγια».

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, οι γιατροί πλέον είναι περισσότερο αισιόδοξοι, ωστόσο παραμένει ακόμη άγνωστο πότε θα είναι σε θέση να βγει από την Εντατική.

«Οι γιατροί κάνουν πολύ καλή δουλειά και το παιδί είναι σε καλύτερη κατάσταση συγκριτικά με τις πρώτες ημέρες» δήλωσε ο πατέρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 11χρονος είχε ανέβει το απόγευμα της 9ης Ιανουαρίου στην Πύλη της Άμμου μαζί με την παρέα του, αλλά παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό. Έντρομοι οι περαστικοί που είδαν το συμβάν ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και από τότε ο μαθητής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This