Πέμπτη 29/7/2021

Άνοιξαν στόματα για τη νηπιαγωγό που άφησε το 4χρονο κοριτσάκι στο κρύο (video)

Ανήσυχοι κάποιοι γονείς δεν πήγαν τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο

Το φως της δημοσιότητας είδαν νέες καταγγελίες για τη νηπιαγωγό που έβγαλε έξω στο κρύο ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών για να το τιμωρήσει!

Η νηπιαγωγός από τη Χαλκίδα, δήλωσε ότι μετάνιωσε για το περιστατικό και παραμένει στη θέση της έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα και ολοκληρωθεί το πόρισμα από την ένορκη διοικητική εξέταση που διατάχθηκε για τις πράξεις της. Προκειμένου να δικαιολογήσει το απαράδεκτο περιστατικό, η νηπιαγωγός υσχιρήστηκε ότι η μικρή επιτέθηκε σε εκείνη και τους συμμαθητές της και την έβγαλε έξω για να την συνετίσει.

«Έκανε ψυχολογικό πόλεμο στα παιδιά»

Την ίδια στιγμή, οι γονείς των παιδιών είναι ανήσυχοι και προβληματισμένοι, ενώ κάποιοι από αυτούς δεν έστειλαν τους μικρούς μαθητές στο νηπιαγωγείο.

«Είχε ένα δικό της τρόπο διαπαιδαγώγησης. Έκανε ψυχολογικό πόλεμο στα παιδιά. Τα έβγαζε στο διάλειμμα χωρίς μπουφάν για τιμωρία. Μάζευε όλα τα υπόλοιπα παιδιά και τα έπειθε ότι ευθύνεται το παιδί για την τιμωρία που θα βάλει σε όλους. Με τον τρόπο αυτό, απομόνωνε το συγκεκριμένο παιδί. Όταν το έκανε αυτό, φώναζε τους γονείς του και τους έλεγε ότι το παιδί τους δεν κάνει παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά και ότι έχει κάποιο πρόβλημα» δήλωσε μια μητέρα σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ