Άνοιξαν στόματα για τη νηπιαγωγό που άφησε το 4χρονο κοριτσάκι στο κρύο (video)

Ανήσυχοι κάποιοι γονείς δεν πήγαν τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο

Must Read

Το φως της δημοσιότητας είδαν νέες καταγγελίες για τη νηπιαγωγό που έβγαλε έξω στο κρύο ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών για να το τιμωρήσει!

Η νηπιαγωγός από τη Χαλκίδα, δήλωσε ότι μετάνιωσε για το περιστατικό και παραμένει στη θέση της έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα και ολοκληρωθεί το πόρισμα από την ένορκη διοικητική εξέταση που διατάχθηκε για τις πράξεις της. Προκειμένου να δικαιολογήσει το απαράδεκτο περιστατικό, η νηπιαγωγός υσχιρήστηκε ότι η μικρή επιτέθηκε σε εκείνη και τους συμμαθητές της και την έβγαλε έξω για να την συνετίσει.

«Έκανε ψυχολογικό πόλεμο στα παιδιά»

Την ίδια στιγμή, οι γονείς των παιδιών είναι ανήσυχοι και προβληματισμένοι, ενώ κάποιοι από αυτούς δεν έστειλαν τους μικρούς μαθητές στο νηπιαγωγείο.

«Είχε ένα δικό της τρόπο διαπαιδαγώγησης. Έκανε ψυχολογικό πόλεμο στα παιδιά. Τα έβγαζε στο διάλειμμα χωρίς μπουφάν για τιμωρία. Μάζευε όλα τα υπόλοιπα παιδιά και τα έπειθε ότι ευθύνεται το παιδί για την τιμωρία που θα βάλει σε όλους. Με τον τρόπο αυτό, απομόνωνε το συγκεκριμένο παιδί. Όταν το έκανε αυτό, φώναζε τους γονείς του και τους έλεγε ότι το παιδί τους δεν κάνει παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά και ότι έχει κάποιο πρόβλημα» δήλωσε μια μητέρα σε τηλεοπτική εκπομπή.

https://www.youtube.com/watch?v=OuaLs4ksZzw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This