Ο ταλαντούχος κύριος Παπασημακόπουλος στο ΟΠΑΠ Game Time

Ο δημοφιλής δημοσιογράφος μιλάει για τα μεγάλα παιχνίδια της Super League και της Premier League

Must Read

Ενόψει των σπουδαίων αναμετρήσεων σε Super League και Premier League τo Σαββατοκύριακο, η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time υποδέχθηκε τον δημοσιογράφο Μάκη Παπασημακόπουλο για μια …απολαυστική ανάλυση των αγώνων που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα.

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Μάκης Παπασημακόπουλος μιλά για το μεγάλο ματς της 21ης αγωνιστικής ΑΕΚ-Άρης (Κυριακή 7/02 στις 19:30) και δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Ακόμη, αναφέρεται στον αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 19:30.

Σχετικά με το μεγάλο ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, 18:30), ο Μάκης Παπασημακόπουλος αναφέρεται στα σκαμπανεβάσματα της Λίβερπουλ και την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση της Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This