Βρεφάκι 2 μηνών και 10χρονος δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο Ρίου

Must Read

Μετά το περιστατικό με το 9χρονο αγοράκι που προσβλήθηκε με κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ της κλινικής Παίδων του Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, ένα ακόμα παιδί νόσησε και δίνει την δική του μάχη.

Ένας 10χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Αφού υποβλήθηκε σε τεστ, διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοιό. Το αγόρι που κόλλησε από μέλος της οικογένειάς του που νοσεί, δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο και είναι σε σταθερή κατάσταση.

Βρέφος 2 μηνών

Στο νοσοκομείο όμως, νοσηλεύτηλε λίγο αργότερα κι ένα βρέφος μόλις 2 μηνών. Το μωράκι παρουσίασε υψηλό πυρετό και κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στην παιδιατρική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας. Όπως έγινε γνωστό, μέλη από το οικογενειακό του περιβάλλον νοσούν από τον ιό. 

(Φωτό: Αρχείου, Westend61 / Cavan Images)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This