Η αντίδραση της Έλενας Ακρίτα μετά την παραίτηση Λιγνάδη: «Σειρά της Μενδώνη τώρα»

Τι έγραψε η δημοσιογράφος σε ανάρτησή της

Must Read

Δικαιωμένη νιώθει η Έλενα Ακρίτα μετά την εξέλιξη με την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έσπευσε να επιτεθεί και στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, λέγοντας ότι είναι «σειρά της να παραιτηθεί τώρα».

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης μόλις παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο. Όταν έγραψα την είδηση (2/2/21) η Μενδώνη μού επιτέθηκε με τη γνωστή της αλαζονεία κι άφησε υπονοούμενα ‘περί σκοπιμοτήτων’. Και δεν ντράπηκε. Σειρά δική της να παραιτηθεί τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι οι φήμες πως ο Δημήτρης Λιγνάδης πρόκειται να βρεθεί εκτός Εθνικού, άρχισαν το μεσημέρι της Τρίτης από μια ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, στην οποία έγραψε πως η Λίνα Μενδώνη φέρεται ότι ζήτησε την παραίτηση του ηθοποιού από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή, χωρίς ν’ αναφέρει τον λόγο. Το σούσουρο που δημιουργήθηκε προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου, το οποίο διέψευσε τις πληροφορίες της κ. Ακρίτα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This