Στις…μπαλωθιές το έριξαν δύο 18χρονοι στο Καστέλι Χανίων με κυνηγετικό όπλο – Συνελήφθησαν λίγο αργότερα

Έριχναν μπαλωθιές με κυνηγετικό όπλο μέσα από το αυτοκίνητο

Must Read

Πανικό προκάλεσαν το απόγευμα της Παρασκευής στους κατοίκους της κωμόπολης Καστέλι, στον Κίσσαμο Χανίων δύο νεαροί, όταν άρχισαν να ρίχνουν μπαλωθιές με κυνηγετικό όπλο μέσα από το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν!

Για κακή τους τύχη, πάνω στον… ενθουσιασμό τους για το «κατόρθωμά» τους, οι 18χρονοι «πιστολέρο» έχασαν τον έλεγχο του οχήματός τους, με αποτέλεσμα να τρακάρουν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο! Έτσι, οι αστυνομικοί του τμήματος Κισσάμου που τους αναζητούσαν τους προσήγαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για προανάκριση. Οι νεαροί αρνήθηκαν ότι ήταν εκείνοι που πυροβολούσαν, όμως λίγο αργότερα βρέθηκε το όπλο που χρησιμοποίησαν και είχαν κρύψει σε ένα απόμερο σημείο κι έτσι ομολόγησαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This