Δήμαρχος Ελληνικού: «Την τελευταία εβδομάδα έχουν γίνει δέκα συλλήψεις ανηλίκων για επιθέσεις σε παιδιά, καμία ανοχή»

Must Read

Ταυτοποιήθηκαν μέλη συμμορίας ανηλίκων που έκαναν επιθέσεις σε άλλους ανηλίκους στην περιοχή του Ελληνικού.

Όπως προκύπτει από όσα έγιναν γνωστά, χτυπούσαν με μαχαίρια και γροθιές, άρπαζαν κινητά, ενώ είχαν μαχαιρώσει κι έναν 17χρονο στην Αργυρούπολη. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, την τελευταία εβδομάδα έχουν γίνει δέκα συλλήψεις ανηλίκων που παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Νωρίτερα, ο κ. Κωνσταντάτος είχε τονίσει σε δηλώσεις του ότι ο αγώνας δεν τελείωσε. «Η μάχη για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και τις γειτονιές μας συνεχίζεται. Η παραβατικότητα και η βία θα εξαλειφθεί από τις πλατείες μας, το βουνό και τους δημόσιους χώρους, γιατί οι χώροι αυτοί ανήκουν πρώτα από όλα στα παιδιά μας τα οποία πρέπει να παίζουν με ασφάλεια» είπε.

Η άγρια συμμορία ανηλίκων που επιτίθεται σε παιδιά

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Ιανουαρίου είχε σημειωθεί ένα περιστατικό σε βάρος ανηλίκου. Συγκεκριμένα, μία άγρια συμμορία ανηλίκων πραγματοποίησε ληστρική επιδρομή στην Αργυρούπολη, μαχαίρωσε έναν 17χρονο και τον έστειλε στο νοσοκομείο, ενώ ξυλοκόπησε ανελέητα κι έναν 16χρονο για να τους αρπάξουν τα κινητά τηλέφωνα και το χαρτζιλίκι. «Μαχαίρωσαν και χτύπησαν τον γιο μου με γροθιές. Ακόμα τρέχουμε στα νοσοκομεία» δήλωσε η μητέρα του 17χρονου.

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ελληνικού Αργυρούπολης έπεσαν στη συνέχεια τρεις ανήλικοι, μέλη της άγριας συμμορίας των «άγουρων ληστών», οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι από τον ανακριτή με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους καθώς και επιτήρηση από κοινωνικό λειτουργό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This