Κυριακή 25/7/2021

Συναγερμός στα δικαστήρια του Πειραιά: Τέσσερα κρούσματα στο Πρωτοδικείο και στο Εφετείο

Έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων.

Στα τέσσερα έχουν φτάσει τα κρούσματα κορωνοϊού στα δικαστήρια του Πειραιά μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας με αποτέλεσμα την εύλογη ανησυχία των διοικήσεων του Πρωτοδικείου και του Εφετείου.

Τα τρία κρούσματα είχαν παρουσιαστεί στο Πρωτοδικείο την περασμένη εβδομάδα, ένα στο δεύτερο και δύο στον πέμπτο όροφο του κτιρίου επί των οδών Σκουζέ και Φίλωνος.

Το τέταρτο κρούσμα παρουσιάστηκε στο Εφετείο, στον έκτο όροφο του κτιρίου. Πρόκειται για γραμματέα που έρχεται σε επαφή με άλλους εργαζόμενους, δικαστές, δικαστικούς υπαλλήλους και δικηγόρους.

Από τις υγειονομικές αρχές έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων.

Ήδη την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν απολυμάνσεις του κτιρίου, αλλά και τεστ σε δικαστές και υπαλλήλους που ήρθαν σε επαφή με τους υπαλλήλους που προσβλήθηκαν.

Παράλληλα, υπάρχει επικοινωνία με τις υγειονομικές αρχές ώστε από σήμερα να ξεκινήσουν rapid test σε όλους τους υπαλλήλους που τυχόν εκτέθηκαν στον κορωνοϊό.

Βασίλης Τζήμτσος

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ