Πέμπτη 5/8/2021

Μανιασμένος ο Βαρδάρης «κάρφωσε» στέγαστρο σε εκκλησία!

Ζημιές στο παλαιό καμπαναριό του Ναού, το οποίο ανήκει στα νεοκλασικά μνημεία της Θεσσαλονίκης

Η κακοκαιρία «Μήδεια» άρχισε να «δείχνει τα δόντια» της. Στη Θεσσαλονίκη φυσάει μανιασμένος ο Βαρδάρης εδώ και ώρες. Από τύχη μάλιστα δεν είχαμε τα χειρότερα στον Ιερό Ναό Παναγούδας – Γοργοϋπήκοος στο κέντρο της πόλης. Καθώς στέγαστρο αποκολλήθηκε και «καρφώθηκε» στο καμπαναριό του Ναού!

Όπως αναφέρει η εκκλησία για το περιστατικό: «Δυστυχώς η ανευθυνότητα κάποιων συμπολιτών μας, έχει επικίνδυνες συνέπειες σε βάρος της ζωής και της περιουσίας όλων των υπολοίπων. Δόξα τω Θεώ, δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες ή σωματικές βλάβες. Δημιουργήθηκαν όμως ζημιές στο παλαιό καμπαναριό του Ιερού Ναού μας, το οποίο ανήκει στα νεοκλασικά μνημεία της πόλης μας», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Δόξα τω Θεώ που συνέβη τέτοια ώρα το περιστατικό και όχι κάποια άλλη, όπου λειτουργεί ο Ιερός Ναός μας και το Δημοτικό Σχολείο παραπλεύρως και δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες ή σωματικές βλάβες. Θα αναζητηθούν ευθύνες και θα υπάρξουν οι ανάλογες συνέπειες. Σκεφτείτε τι θα γινόταν, αν η εκκλησία προξενούσε υλικές ζημιές στην περιουσία κάποιου ιδιώτη (;;;). Ευτυχώς, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδρασε καταλυτικά και απομακρύνθηκε η επικίνδυνη (παράνομη;;;) στέγη».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ