Τετάρτη 4/8/2021

Κρατούμενος των φυλακών Αλικαρνασσού ισχυρίστηκε ότι κατάπιε ξυραφάκια για του κάνουν τεστ κορωνοϊού!

Ούτε κατά διάνοια δεν ήθελε ένας κρατούμενος που έφτασε στις φυλακές Αλικαρνασσού να μπει σε χωριστό κελί, λόγω της προληπτικής καραντίνας, για τον λόγο αυτό σκαρφίστηκε μία ιδέα, που ωστόσο δεν κατέληξε όπως φανταζόταν!

Ο νεαρός κρατούμενος που είχε μεταχθεί μαζί με ακόμη δύο άνδρες, στο Κατάστημα Κράτησης στο Ηράκλειο, Κρήτης, τέθηκε σε χωριστό κελί, όμως δεν του άρεσε καθόλου αυτή η εξέλιξη και φώναζε συνέχεια στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους: «Δεν έχω τίποτα. Γιατί μας ταλαιπωρείτε».

Ο κρατούμενος δεν άντεχε με τίποτα να περιμένει μέχρι την 6η ημέρα κράτησής του που όπως προβλέπεται θα έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό και αν αυτό ήταν θετικό θα έβγαινε την επόμενη από την καραντίνα, οπότε είπε να δοκιμάσει κάτι άλλο.

Ισχυρίστηκε ότι κατάπιε ξυραφάκια

Με αφορμή μία αναστάτωση που υπήρξε την Παρασκευή με συμπλοκή στην Κλειστή Φυλακή της Αλικαρνασσού, άρπαξε την ευκαιρία και άρχισε να φωνάζει ότι κατάπιε ξυραφάκια και ότι έπρεπε επειγόντως να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Πράγματι, ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όταν όμως αντιλήφθηκε ότι θα τον υπέβαλαν σε εξετάσεις χωρίς να κάνει τεστ άρχισε να διαμαρτύρεται και εκνευρισμένος φώναζε ότι ήθελε να κάνει τεστ για τον κορωνοϊό και όχι ιατρικές εξετάσεις.

Τελικά, όπως προέκυψε από τα αποτέλεσματα των εξετάσεων δεν είχε καταπιεί ποτέ ξυραφάκια, αλλά διαπιστώθηκε πως έλεγε ψέμματα, προκειμένου να κάνει το τεστ, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα έβγαινε από την καραντίνα. Ο νεαρός κρατούμενος επέστρεψε στη φυλακή, παραμένει σε χωριστό κελί και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος και με πειθαρχικά παραπτώματα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ