Σε ψυχιατρική κλινική στην Θεσσαλονίκη οδηγήθηκε ο 24χρονος ράπερ Lamanif

Must Read

Εξηγήσεις για την αιφνίδια εξαφάνισή του κλήθηκε να δώσει κατά την διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του στους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο 24χρονος ράπερ Lamanif.

Ο Λάμπρος Μανιφάβας έπρεπε να εξηγήσει στους άνδρες της Αστυνομίας τον λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση αυτή, καθώς και πού βρισκόταν τόσες ημέρες.

Σύμφωνα με το thestival, αμέσως μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σε ψυχιατρική κλινική, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, πηγή από το περιβάλλον του νεαρού μουσικού ανέφερε στο thestival ότι ο 24χρονος χρήζει βοηθείας.

Βρέθηκε σε παγκάκι στην Ανάληψη

Μόνος του, να κάθεται σε ενα παγκάκι στην περιοχή Ανάληψη Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στις 3 τα ξημερώματα ο 24χρονος ράπερ, σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός ράπερ πριν από λίγες ημέρς είχε εκφράσει την επιθυμία του να βάλει τέλος στην ζωή του και έκτοτε είχε εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This